Budapest 2016. May. 05. (21:00)

Jazzy Live: Boggie


Jazzy Live: Boggie

KÖZREMŰKÖDIK:

Csemer Boglárka - ének
Reviczky Balázs - zongora
Simkó Várnagy Mihály - cselló
Szabó Tamás - dob

Csemer Boglárka ‘Boggie’ 2013 áprilisában jelentkezett első önálló lemezével, ám igazán 2014 januárjában lett nevétől hangos nem csupán a hazai, de a világsajtó is, amikor Parfüm című dalát több mint 30 millió ember látta világszerte. A fiatal énekesnő első szólóalbuma pillanatok alatt került fel a Billboard lista 3. helyére a jazz, és 17. helyére a világzene kategóriában. A világ legismertebb hírportáljai és televíziós csatornái készítettek interjúkat vele. 2014 októberében a Tom Tom Records gondozásában napvilágot látott Boggie második albuma All Is One Is All címmel, melyet a hazai Fonogram díjátadón 2015 Legjobb pop albumaként díjaztak.

 

Csemer Boglárka a fiatal énekes-generáció egyik legtehetségesebb és legüdébb jelensége, aki dalszerzőként sajátos jazzes-sanzonos-popos világot hozott létre. Sokáig élt Franciaországban, minden bizonnyal innen ered a sanzon műfaja iránti vonzódása is, francia nyelvű dalainak szövegeit is ő írja. Kedves, könnyed, barátságos, ám mégsem felszínes dalai könnyedén ragadják magukkal hallgatóit, s az énekesnő a maga kisugárzásával, bájával, csengő hangjával egy érzelmekkel és gondolatokkal teli univerzumba kalauzolja őket.

Boggie koncertezett már Párizsban, a Jazz Sur Seine fesztiválon, Hollandiában, Frankfurtban, Münchenben és New Yorkban, s túl van első sikeres európai klubturnéján is.Wars for nothing című dalával megnyerte az Eurovízió magyarországi előválogatóját, a Dal 2015 című műsort, így 2015 májusában ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon. Idén harmadjára kapott koncertmeghívást az Egyesült Államokba.

boggieofficial.com 
facebook.com/BoggieOfficial 

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek