Budapest 2015. Jul. 11. (20:00)

Jazzy Tower: Kozma Orsi Quartet


Jazzy Tower: Kozma Orsi Quartet

Kozma Orsi Quartet
Jazzy Tower-koncert

A Kozma Orsi Jazz Quartet 2008-ban alakult, színesítve az énekesnő palettáját, és ugyanebben az évben már meg is jelentették első albumukat, a Hide and seek-et, mely azonnal Fonogram-díj jelölt lett, 2010-ben Japánban is megjelent. 2009-ben a Jazzy dalverseny különdíját, 2010-ben a Pécsi Fringe Fesztivál szakmai díját nyerte el.

Kozma Orsi a hazai zenei élet egyik legsokoldalúbb, egyedi hangú és korát meghazudtoló zenei világgal rendelkező fiatal énekesnője.  Az elmúlt évek hazai jazz életének meghatározó tagja. Az energikus művész a Jazz+Az és a Cotton Club Singers sikerei után szóló karrierbe kezdett. Orsi 15 éve sikeres a zenei pályán, ez idő alatt több mint 100 lemezen dolgozott közreműködőként, megannyi slágert énekelt számos formációval, több musical főszerepet játszott el, és számtalan hazai, illetve külföldi klubban, fesztiválon, eseményen vett részt Európa-szerte. 

Cseke Gábor jazz-zongorista, számos kitűnő jazz-formációnak és produkciónak meghatározó zongoristája, több esetben zeneszerzője; Kozma Orsi zenekarában 2007 óta játszik. A Magyar Rádió tehetségkutató versenyeinek rendszeres zongorakísérője, művészeti vezetője. 2008-tól a Kodolányi János Jazz Főiskola zongoratanára.

Hárs Viktor 15 évesen kezdett nagybőgőzni, valamint basszusgitározni. 1985 és 1988 között elvégezte a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola klasszikus és jazz-bőgő tanszakait, majd több mint 30 országban játszott. Zenélt szinte valamennyi ismert magyar jazz-zenésszel, valamint számos külföldivel, több zenekarnak is tagja jelenleg. 1993 óta az egyik legfoglalkoztatottabb bőgős, basszusgitáros Magyarországon, 2003-ban Artisjus-díjat kapott.

Pusztai Csaba általános iskolás korában kezdett ütőhangszeren tanulni, majd a középiskolában irányult figyelme a jazz, a kortárs és a világzene felé. 2000-ben felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazzdob szakára, ahol tanárai Kőszegi Imre, Nesztor Iván és Zsoldos Béla voltak. Jazzdobosként és latin ütőhangszeres játékosként egyaránt foglalkoztatott művész, de vendégeskedik klasszikus és kortárs zenei eseményeken is. Több zenekarban is közreműködik, illetve állandó tagja a Csapdlecsabi zenekarnak.

Kozma Orsi: ének
Cseke Gábor: zongora, billentyűs hangszerek
Hárs Viktor: bőgő, basszusgitár, baritongitár, vokál
Pusztai Csaba: dobok, ütőhangszerek

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek