Szilveszter a Vogue hajóna Glamorous Company-val
Idén is ünnepeljük együtt az Új Évet a Dunán ringatózó Vogue hajón! Különleges helyszínen, különleges fellépőkkel és remek vacsorával készülünk idén is.
A Szilveszteri programunk:
Glamorous Company „Live Music on a Higher level” "Zenekarunk célja, hogy a koncertre járóknak és a szórakozni vágyóknak kellemes, hangulatos, és főként sajátos zenei élményt nyújtson. A fáradt rutin helyett a minőségi szórakoztatást szem előtt tartva próbálunk exkluzivitást varázsolni előadásainkba."
Harót Balázs - Ének,
Priskin Georgina - Ének,
Sipos László - Basszusgitár,
Fekete Jammal János - Beatbox,dob
utána: Dj Hali
Vacsora kínálatunk:
Hideg előétel:
Olivás kecskesajt mousse ruccolával
Strasbourgi libamáj terrine szarvasgombás, birsalma lekvárral kalácson
Füstölt pisztráng tormás panna cottával és friss céklahabbal
Hideg szarvas gerinc vargányás levelestészta tekerccsel és szilva golettel
Konfitált mangalica császár kerti zöldekkel és kenyér lángossal
Levesek:
Sütőtök krémleves pirított magvakkal
Nyírségi borjúragu leves burgonya gombóccal
Ököruszály leves paradicsomos royal kocsonyával zöldség concasséval
Főételek:
Borjúpaprikás klasszikusan túrós csuszával
Konfitált Libacomb almás- káposztás rétessel baconbe göngyölt csicsóka
burgonyával sütőtök raguval
Gurman pljeszkavica kemencés burgonyával, ajvárral, hagymás sült babbal
Bélszínérmék grillezett libamáj szeletekkel, glaszírozott tőkegombával, papardelle tésztával
Citromos vajas borjúszelet, rizotto krokettel, oliván pirult bébi zöldségekkel
Kapros lazac gombóc vajas zöldségágyon
Helyszínen szeletelve: Malacsülök rolád ropogósra sütve Tepsis burgonyával, gyöngyhagyma mártással
Vegetáriánus:
Aszaltparadicsomos parajos rizottó sütőtök szósszal és parmezánnal
Sajttál:
Vogue kézműves sajtok aszaltparadicsommal, kesudióval, idény egzotikus gyümölcsökkel / aszalt gyümölcsökkel
Saláták:
Cézársaláta királyrákkal, ropogós kenyérfalatkákkal
Ruccola saláta füstölt bélszínnel, mézes balzsamlekvárral és grillezett sütőtökkel
Friss kevert saláta, joghurtos öntettel, pirított baconnel, bazsalikomos feta sajttal, tökmagolajjal locsolva
Házi uborka-, káposzta- és paradicsomsaláta
Desszert:
Gesztenyés alagút citromfüves meggyraguval
Creme brulée erdei gyümölcs raguval
Fehércsokoládés kókusz hab mango chutneyval
Vargabéles újragondolva vanília sodóval
Csokoládé szökőkút gyümölcsökkel és keksszel
Éjfélkor:
Kolozsvári töltött káposzta tejföllel és házi kenyérrel
Lencsefőzelék füstölt hússal
Roppanós bécsi virsli tormával, mustárral és házi lepénnyel
Welcome drink: Törley pezsgő
Éjfélkor: Törley pezsgő
Korlátlan italcsomag: Staropramen sör, Skizo borok, szénsavas és rostos üdítők, limonádé,ásványvíz, Lavazza kv
Jegy ára: 29.900 Ft/ fő, amely tartalmazza a vacsorát illetve az egész estés korlátlan italfogyasztást is.
Érkezés: 20.00-től
Vacsora: 21.00-tól
Asztalfoglalás:
reservation@restaurantvogue.hu
+ 36 30 942 5027
Vogue hajó
Budapest Carl Lutz rakpart 1.
www.restaurantvogue.hu
www.facebook.com/voguehajo
Szólj hozzá!