Kis türelmet, gondolkozom!Kis türelmet, gondolkozom!
hirdetés
Képzelt riport
ZORÁN
ZORÁN ZORÁN Videó
Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

ZORÁN

2014. február 08.
 

...Ebben a dalban van egypár barát
És egy kicsit benne vagyok én

Zorán most duett-lemezt készít, és újabb Aréna-koncertre készül.

Októberben jelenik meg az Egypár barát című duett-album, az Universal Music Hungary gondozásában. Zorán hosszú pályafutása alatt énekelt már számos duettet, egy részük lemezen is megjelent, de akadtak alkalmi együttműködések is: hol ő hívott meg barátokat, pályatársakat egy-egy fontosabb koncertjére, hol őt hívták meg duett-partnernek. Ezekből a dalokból válogatott most össze egy csokornyit Zorán. Egyszerű lett volna az eredeti felvételeket összepakolni egy albumra, de ő ezúttal sem a könnyebbik utat választotta: a lemezen nagyrészt új stúdiófelvételek hallhatók majd.

A régebbi és alig pár évvel ezelőtti Zorán-dalok mellett szerepel a lemezen Leonard Cohen dalának új, magyarított változata, erdélyi jiddis népdal átirata, valamint kultikus filmdal magyar-szerb nyelvű átdolgozása is. Zorán duett-partnerei: Bíró Eszter, Bródy János, Gerendás Péter, Hegyi Barbara, Kern András, Palya Bea, Presser Gábor, Rúzsa Magdi, Sztevanovity Dusán, Tompos Kátya és Váczi Eszter.

A 11 duettet tartalmazó új Zorán-album lemezbemutató koncertje 2014. február 8-án lesz a Papp László Budapest Sportarénában. A koncertre természetesen Zorán meghívja az album összes szereplőjét, így a sokórányi programban a régi-új számok mellett megelevenednek majd a duett-dalok is. 

Mindig valami mást! – ez Zorán állandó mottója, és ennek köszönhetően koncertjeinek közönsége mindig rendkívüli és megismételhetetlen élményekben részesül… 


Jegyárak és információk
7900 Ft
9900 Ft
12500 Ft
15000 Ft
19900 Ft
 
 
 

 
 
 
14585Koncert
3220Előadó
1469Helyszín
 
Koncert naptár
 
Töltsd fel az oldalrasaját koncertedet, helyszínedet, zenekarodat
Jönnek a lemezek, bevágtáznak a...
Jönnek a lemezek, bevágtáznak a... Az idén 40 éves VHK új sorozatot indít: klasszikus lemezeit játssza el sajátos koncertprogramon belül.
Búcsúkoncert: visszavonul a...
Búcsúkoncert: visszavonul a... Méhes Adriánt és társait kora tavaszig utoljára Budapesten a Kuplungban láthatjuk az októberi hosszú hétvége első szabad estéjén, 22-én, aztán egy darabig nem lesznek koncertek, mert visszavonulnak stúdiómunkára.
Enter Shikari, avagy hogy kell profi...
Enter Shikari, avagy hogy kell profi... Voltam olyan szerencsés, hogy az idén háromszor is sikerült megtekintenem a brit fenegyerekekből álló Enter Shikari buliját. Minden egyes alkalommal tátott szájjal bámultam, mit művelnek a színpadon és azon túl. Ha versenyeztetni kéne a zenekarokat, hogy kié a legtökéletesebb koncert, biztos, hogy az Enter Shikari vinné el az aranyat....
Frank Zappa egykori zenésztársai...
Frank Zappa egykori zenésztársai... Frank Zappa idén lenne 75 éves. Több mint húsz éve halott, de zenekara, a Mothers of Invention tagjai ápolják a mester hagyatékát. A kétezres évek elején GrandMothers of Invention néven újjáéledt csapat két év után ismét Budapesten játszik, október 7-én az A38-on.
Koncert.hu már a mobilodon is!
 
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új előadók és együttesek
 
Új koncert helyszínek