Helló, én leszek Machine Gun Kelly vendége a Budapest Parkban!

Helló, én leszek Machine Gun Kelly vendége a Budapest Parkban!

Iann Dior lesz MGK vendége a június 26-i koncerten. Stúdiózás közben találtak egymásra, amit a két srác úgy ünnepelt meg, hogy a felvételek után együtt deszkáztak egy plázában.
 
Fotó: Ozora fesztivál

Macklemore, Iggy Pop és Jamie XX mellett magyar fellépő is lesz az Electric Castle fesztiválon

A boncidai Electric Castle fesztiválon lép fel Andras Toth DJ és producer, olyan sztárelőadók tárasságában, mint Macklemore, Iggy Pop, a The Chemical Brothers és Jamie XX.
 
 
Bejött a klubélet Kiss Llaciéknak – szombaton már a harmadik kör jön

Bejött a klubélet Kiss Llaciéknak – szombaton már a harmadik kör jön

A Vagy Sehol Klub közössége/közönsége a Mixát Udvarban jön össze havonta egyszer: Kiss Llaci és barátai ilyenkor összegyűlnek zenélni, beszélgetni, felolvasni – kinek mi lapul a tarsolyában.
 
Ki ne szeretne egy végtelen nyári vakációt?

Ki ne szeretne egy végtelen nyári vakációt?

A Flowers sikerei után Miley Cyrus március 10-én megjelent új stúdióalbuma, az Endless Summer Vacation is meghódította a világot.
 
Fotó: Ed Sheeran/FB

Úgy éreztem, megfulladok – Ed Sheeran új lemezével nem tetszeni akar

Ed Sheeran utolsó matematikai albumával jelentkezik május 5-én. A közelgő '-' LP a személyes gyász és remény hátterében íródott.
 
Fotó: Ocho Macho/FB

Március 10-én kigördül a garázsból az Ocho Macho jubileumi turnébusza

Március 10-én a soproni Búgócsigában veszi kezdetét az egész éves Ocho Macho banzáj, majd folytatódik a FIRKIN-nel közös, első idei fővárosi koncert a Barba Negra Blue Stage-en. Ezt követően Tata és Győr felé veszik az irányt!.
 
 
Dés László nem túl gyakran ad koncertet az Arénában...

Dés László nem túl gyakran ad koncertet az Arénában...

De amikor mégis, arra érdemes odafigyelni – így lesz ez 2023. május 6-án a Papp László Budapest Sportarénában, ahol, ahogy a koncert címe is jelzi, ezen az estén a duett lesz a főszereplő. Fantasztikus előadók énekelnek egymással és persze időnként a szerzővel, Dés Lászlóval....
 
Fotó: Mohácsi Busójárás Hivatalos Oldala

Hetven busócsoport és több mint kétezer maskarás temeti majd a telet Mohácson

A tervek szerint rekordszámú közreműködővel rendezik meg a hagyományos mohácsi téltemető, tavaszköszöntő népszokást, az idén február 16. és 21. között zajló, tizenöt helyszínen kétszáz programot kínál a busójárás.
 
Vagy Sehol Klub a Mixát Udvarban – Kiss Llaci és barátai havonta egyszer összegyűlnek zenélni, beszélgetni

Vagy Sehol Klub a Mixát Udvarban – Kiss Llaci és barátai havonta egyszer összegyűlnek zenélni, beszélgetni

Annyit nyígtunk már azon, hogy hol vannak a régi zenekaros klubok: most tessék, itt van egy, minden kívánságunk így teljesüljön. A klub Kiss Llaci első szólóalbumának nevét viseli, és értelemszerűen ő lesz a házigazda is.
 
Fotó YouTube

A családban marad: Jaafar Jackson játssza a Michael című életrajzi film címszerepét

A Lionsgate stúdió filmjét Antoine Fuqua rendezi, s a pop királyaként is ismert Michael Jackson (1958-2009) bonyolult örökségét mutatja be. Őt 26 esztendős unokaöccse alakítja a filmben.
 
 Egész évben ünnepel az Ocho Macho

Egész évben ünnepel az Ocho Macho

20 éve vágott neki a színpadoknak a ma már háromszoros platinalemezes, Fonogram-jelölt zenekar, az Ocho Macho. Egy egész éves majálissal készülnek megünnepelni a jeles évfordulót, aminek legelső állomása egy új dal.
 
Fotó: RTL Klub

Elhunyt az X-Faktor egykori versenyzője, Kovács László Stone

Korábban több infarktusa volt, egy héttel ezelőtt kapott agyvérzést, amit már nem bírt el a szervezete – írja az nlc.hu.
 
 A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad koncertet az olasz Quartetto Eos

A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad...

Magyarországon is elindul az Európai kamarazenei együttműködés, a MERITA projekt, amelynek az a célja, h felkeltse és fenntartsa az érdeklődést a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.
Új koncertek