Utolsó koncertjét adja az Amadinda – elbúcsúznak a közönségtől

Na de mi lesz Presser Gáborral és a szilveszteri koncerttel?

Utolsó koncertjét adja az Amadinda – elcúcsúznak a közönségtől
Aréna-koncert, 2018 (Presser Gábor/FB)

Várd a májust: Presser Gábor a Kongresszusiban ad dupla koncertet

Már kaphatók a jegyek Presser Gábor májusi koncertjeire – ha jól sejtjük, jövőre már nem lesz vásárlásra lehetőség :) A "Dalok régről és nemrégről” című est május 8-án és 9-én lesz a Kongresszusi Központban.
 
Depeche Mode, New Order, Moby, Laibach: jubileumi csendzene Londonban

Depeche Mode, New Order, Moby, Laibach: jubileumi csendzene Londonból

John Cage, a 20. századi kortárs zene kiemelkedő szerzője 4'33" című műve előtt tiszteleg a londoni Mute kiadó. A legendás csendzenét a Depeche Mode, a New Order, a Laibach, Moby és mások adják elő.
 
 
Örkény Esztrád próbája (Örkény színház/FB)

Színházi évadindító koncertekkel: Örkény kert a Madách téren

Egész napos szabadtéri programsorozattal, a hagyományosan megrendezett Örkény kerttel köszönti az új évadot a budapesti Örkény Színház a Madách téren szombaton.
 
Idén sem maradnak muzsikaszó nélkül az Állatkert lakói – és látogatói

Idén sem maradnak muzsikaszó nélkül az Állatkert lakói – és látogatói

Immáron 17. alkalommal rendezik meg a Fővárosi Állat- és Növénykertben a Zenés Állatkerti Esték programsorozatot 2018. július 4. és augusztus 22. között, szerdánként, pontban fél kilenckor.
 
Fotó: Presser Gábor/FB

Presser Gábor ugyanúgy szilveszterezik, ahogy 16 évig tette

Immár tizenhetedik alkalommal tart közös szilveszteri koncertet az Amadinda Ütőegyüttes és Presser Gábor. A Zeneakadémia nagytermében ezúttal a Szent Efrém Férfikar a produkció vendége.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek