Várd a májust: Presser Gábor a Kongresszusiban ad dupla koncertet

2019/12/08  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Már kaphatók a jegyek Presser Gábor májusi koncertjeire – ha jól sejtjük, jövőre már nem lesz vásárlásra lehetőség :) A "Dalok régről és nemrégről” című est május 8-án és 9-én lesz a Kongresszusi Központban.

Aréna-koncert, 2018 (Presser Gábor/FB)

"2020. május 8-ára azt találtam ki, hogy a Budapesti Kongresszusi Központ színpadán legyen egy (legalább egy) zongora, és legyen még egy pár szép instrument, és lehessek én a zongoránál, és néha, (vagy nem néha) jöjjön be egy-két-hár’-négy muzsikus, talán
énekelő hölgyek is?, és csapjunk a húrok közé, vagy oda, amitől megszólal az a hangszer. És az lenne jó – ha a nézőtéren meg ott ülnének Önök."

Ha mindenki nem is, de sokan beférnek, még talán a csilláron is lógnak majd...

Aki előbb szeretné látni a színpadon Presser Gábort,  annak a Zeneakadémiára kell menni szilveszterkor: a késő esti koncertre már elfogytak a jegyek, de a 19.00 órakor kezdődőre még van pár!

Presser Gábor, koncert, Kongresszusi Központ, szilveszter, Amadinda, Zeneakadémia

 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek