Ukrán zenészekből alakult új zenekar is fellép a BBC fesztiválján

Az ukrán zenészekből újonnan alakult Ukrán Szabadság Zenekar is fellép a londoni nyolchetes zenei fesztiválon, a PROM-on, melynek házigazdája a BBC.

Fotó: PROM
Fotó: Hillsdom

A Belaut a BBC-ben remixelik

A duó régóta várt, második, Colourwave című albuma tavasszal jelent meg, amely számos pozitív kritikát kapott és több, mint félmillió streamnél jár. A külföldön is egyre sikeresebb zenekar, most a Risk It All című dalához készült remixel jelentkezik, amely a BBC Radio 1-on debütált.
 
Már megint letiltotta a BBC a legjobb karácsonyi dal játszását

Már megint letiltotta a BBC a legjobb karácsonyi dal játszását

A BBC Radio 1 többet nem játssza a Pouges és Kirsty MacColl világhírű karácsonyi dala, az 1987-es Fairytale of New York eredeti verzióját, mert az sértheti a fiatalabb hallgatók érzékenységét – írja sajtóértesülésekre hivatkozva a 444.hu.
 
 
Végül mégis megünneplik a az 50. Glastonburyt – a szülinapnak a BBC ad helyet

Végül mégis megünneplik a az 50. Glastonburyt – a szülinapnak a BBC ad helyet

A BBC bejelentette, hogy The Glastonbury Experience címmel a fesztivál időpontjával egy időben – főműsoridőben!– egy komplett műsorfolyamot szentelnek az ikonikus fesztiválnak.
 
Brutál mennyiségű sztár a Foo Fighters dalában

Brutál mennyiségű sztár a Foo Fighters dalában

A BBC Radio 1 összegyűjtötte a világ jelenleg legfelkapottabb sztárjait, hogy közreműködésükkel elkészítse a Foo Fighters Times Like These című dalának karanténos verzióját. A bevételeket természetesen jótékony célra fordítják majd.
 
Fotó: BBC

A BBC-nek kétmillió fontot kell fizetnie Cliff Richardnak

A végső megállapodás szerint kétmillió fontot (728 millió forintot) fizet a BBC Cliff Richard ügyvédi költségeire – írja internetes oldalán a brit közszolgálati műsorszóró.
 
Fotó: Hollywood Reporter

24.hu: Pert indítottak Michael Jackson rajongói

Michael Jackson rajongói beperelték Franciaországban azt a két férfit, akik a nagy vihart kavart Leaving Neverland című dokumentumfilmben arról beszéltek, hogy a popsztár gyerekkorukban szexuálisan zaklatta őket – írja sajtóértesülésekre hivatkozva a hírportál.
 
 
Fotó: Us Weekly

Index: Michael Jackson lánya felvágta az ereit

Kórházba szállították Michael Jackson lányát, Paris Jacksont, aki megpróbált öngyilkosságot elkövetni, felvágta az ereit – írja a portál lapértesülésekre hivatkozva.
 
Fotó: CNN.com

A tények nem hazudnak, az emberek igen – Plakátkampány indult Jacko védelmében

A Borsban olvastuk, hogy Londonban plakátokkal kampányol Michael Jackson ártatlansága mellett egy rajongókból álló csoport.
 
Letiltották a BBC-n Michael Jackson számait

Letiltották a BBC-n Michael Jackson számait

Ahogy az várható volt, egyre nagyobb hullámokat vet a Sundance Fesztiválon bemutatott Jackson-doku.
 
Fotó: express.co.uk

A BBC bocsánatot kért Cliff Richardtól – és fizet, mint a katonatiszt

Csaknem egymillió fontot fizet csütörtöki bejelentés szerint a BBC brit közszolgálati műsorszóró Cliff Richard énekesnek azzal az üggyel kapcsolatban, amelyben alig egy hete több százezer font kártérítés megfizetésére kötelezte a bíróság.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek