Év koncertje

24.hu: Pert indítottak Michael Jackson rajongói

2019. július 05.  ·     ·  koncert.hu

Michael Jackson rajongói beperelték Franciaországban azt a két férfit, akik a nagy vihart kavart Leaving Neverland című dokumentumfilmben arról beszéltek, hogy a popsztár gyerekkorukban szexuálisan zaklatta őket – írja sajtóértesülésekre hivatkozva a hírportál.

Fotó: Hollywood Reporter

Három rajongói klub – a Michael Jackson Community, az MJ Street és az On The Line – azért fordultak a francia igazságszolgáltatáshoz, mert az amerikai vagy brit törvények nem védik az elhunytak jó hírnévhez való jogát. Mindhárom csoport szimbolikus, egyeurós kártérítésért perel – írja a 24.hu.

A rajongók ügyvédje, Emmanuel Ludot szerint a most 41 éves James Safechuck és a 36 éves Wade Robson állításai Jackson meglincselésével értek fel. 2014-ben ugyancsak ő képviselte a Michael Jackson Community-t, amikor a rajongói klub egyeurós kártérítési pert nyert a popsztár orvosa, Conrad Murray ellen a popsztár halálában való szerepéért.

Robson és Safechuck a mostani tárgyaláson nem volt jelen, és ügyvédet sem bíztak meg képviseletükkel.

Michael Jackson, gyermekmolesztálás, Neverland, film, BBC, rajongók, per

 

 

Szólj hozzá!


 A gyilkos tekintetű frontember visszatér a tett színhelyére: jön a Therapy? az A38-ra

A gyilkos tekintetű frontember visszatér a tett...

Másfél évvel a tavaly januári fullos koncertje után idén novemberben ismét tiszteletét teszi az A38 Hajón a 30 éves fennállását ünneplő...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az ígéret földjére visz az Amberjack

Az Amberjack mozgalmas évet tudhat maga mögött, sok koncerttel és személyi változásokkal, amelynek eredményeképpen a csapat öttagú lett: Láng Vince (tényleg így hívják!) és Remete Marcell, valamint a billentyűs Budai Benjamin és a basszusgitáros Németh Csaba mellett a dobos Moczó Martin lett az új családtag. A zenekar második...

Az All Time Low lesz a 5 Seconds of Summer vendége a Parkban

2020. június 4-én első alkalommal ad koncertet a Budapesten az ausztrál pop-rock csapat, a 5 Seconds of Summer. A Park nagyszínpadán a Baltimore-i dallamos emo-pop formációval, az All Time Low-val osztoznak majd.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek