Neoton 1000

24.hu: Pert indítottak Michael Jackson rajongói

2019/07/05  ·     ·  koncert.hu

Michael Jackson rajongói beperelték Franciaországban azt a két férfit, akik a nagy vihart kavart Leaving Neverland című dokumentumfilmben arról beszéltek, hogy a popsztár gyerekkorukban szexuálisan zaklatta őket – írja sajtóértesülésekre hivatkozva a hírportál.

Fotó: Hollywood Reporter

Három rajongói klub – a Michael Jackson Community, az MJ Street és az On The Line – azért fordultak a francia igazságszolgáltatáshoz, mert az amerikai vagy brit törvények nem védik az elhunytak jó hírnévhez való jogát. Mindhárom csoport szimbolikus, egyeurós kártérítésért perel – írja a 24.hu.

A rajongók ügyvédje, Emmanuel Ludot szerint a most 41 éves James Safechuck és a 36 éves Wade Robson állításai Jackson meglincselésével értek fel. 2014-ben ugyancsak ő képviselte a Michael Jackson Community-t, amikor a rajongói klub egyeurós kártérítési pert nyert a popsztár orvosa, Conrad Murray ellen a popsztár halálában való szerepéért.

Robson és Safechuck a mostani tárgyaláson nem volt jelen, és ügyvédet sem bíztak meg képviseletükkel.

Michael Jackson, gyermekmolesztálás, Neverland, film, BBC, rajongók, per

 

 

Szólj hozzá!


 Június 10-től engedélyezik a tömegrendezvényeket 500 főig – Szlovákiában

Június 10-től engedélyezik a tömegrendezvényeket...

Viszont ezer fő felett idén még nem rendezhetnek eseményeket a szomszédos országban – írja az ATEMPO című szlovák portál.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Szeptember 16-án húszezer ember lesz a debreceni stadionban, és ezeket a koncerteket nézik

Optimista hozzáállást tükröz, ami a vírushelyzetet illeti: a Debreceni Egyetem idén is megrendezi különleges tanévnyitó stadionshow-ját: a tervek szerint szeptember 16-án ismét megtöltik a húszezres Nagyerdei Stadiont.

Katica és a Fiúk

A Rossz versek című film színésznője, Nagy Katica szerepel a nemrég alakult Fiúk zenekar új klipjében, ami a rövidesen érkező Mivanveletek című EP felvezetője is egyben.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek