Menopauza 1170x180

Meghalt a Dorothy zenekar, éljen az I'am Dorothy!

A Hammerworld értesülése szerint a Dorothy zenekar életét is felforgatta a 2020-as év: 2021-ben már nem ebben a felállásban és néven folytatják tovább.

Fotó: ImgInn
 Új gitáros, új dal, újra koncert: Dorothy

Gitárost cserélt a Dorothy

A Dorothy és Blahó Brigi gitáros úgy döntöttek, hogy külön úton járnak tovább. Már megírtuk, hogy a hosszú kényszerpihenő más zenekaroknál is változást hozott a felállásban (a cikk után belinkeljük.)
 
A fotó a Zorall Sörolimpián készült 2018 nyarán

Dorothy – a kansasi farm helyett Gyöngyösről

Valamikor tavaly kaptam el az Óz, a nagy varázsló hősnőjéről (gondolom én) elnevezett zenekar egyik koncertjének a legvégét a Barbában, és mivel tetszett, amit láttam-hallottam, már akkor elhatároztam – szerencsétekre nem azt, hogy alapítok egy zenekart Tin Man, azaz Bádogember...
 
 
Natessék: az A38 Hajón zúznak a csajok

Natessék: az A38-on zúznak a csajok

Február 1-jén mutatja be új lemezét Budapesten a Dorothy zenekar. A Tessék! című album dalait az A38 Hajón hallhatja a fővárosban először élőben a közönség.
 
Dorothy (Fotó: @korcsogphotography; Dorothy/FB)

Mi történt kishazánkban: Depresszió, Dorothy, Aurora

„Mit csináltam? Kérem szépen, muzsikáltam... – válaszolja La Fontaine klasszikus meséjében a Hangya kérdésére a Tücsök. De a léha muzsikussal szemben korunk zenészeinek azért marad búzája a télre is... Bocsi, Hangya!
 
Legendák és a jelenkor kedvenceinek találkozása a RockBalatonon, ahol csak élő zenét hallhatsz!

Legendák és a jelenkor kedvenceinek találkozása a RockBalatonon, ahol csak élő zenét hallhatsz!

Augusztus 9-12 között ismét nagyágyúk koncerteznek Fonyódon, a már hagyományos, minden évben nagysikerű RockBalaton keretében. A fesztiválon csak és kizárólag élő zene van, tátogás nincs.
 
Az évi rendes F.O. System-jelenség megfigyelhető lesz a Dürerben

Az évi rendes F.O. System-jelenség megfigyelhető lesz...

A ’90-es évek legendás underground zenekara, az F.O. System fennállása során csupán egyetlen lemezt adott ki, ennek ellenére a rajongás irántuk...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

HELLO! Lionel Richie-t jövő nyáron Magyarországon köszönthetjük

A bársonyos énekhangjáról és örökzöld dalairól ismert 75 éves zenész európai turnéra indul a "Say Hello To The Hits" show-jával, amely július 17-én érkezik a budapesti MVM Dome-ba.

Ilyen is ritkán történik: a METZ első magyarországi koncertje egyben az utolsó is lesz

A 2007 óta aktív kanadai zaj-rock-punk trió először játszik Magyarországon, most pedig kiderült, hogy a csapat Turbina-beli bulija egyben búcsúkoncert is lesz, ugyanis bejelentették, hogy jelenleg "Up On Gravity Hill" című lemezüket támogató turné az utolsó lesz: feloszlanak, pontosabban, a sokszor alkalmazott formula szerint – sohase...
Új koncertek