Így lett egy csapásra világhírű a világ legunalmasabb kisvárosa

Így lett egy csapásra világhírű a világ legunalmasabb kisvárosa

A kanadai Mount Pearl vezetőinek volt elég humora ahhoz, hogy arról rappeljenek, voltaképp bazira semmi sem történik a városukban – írja Kreatív.hu.
 
Woodstock 50: a Gastroblues fesztiválra érkezik a legendás fesztivál két egykori fellépője

50 years after: a Gastroblues fesztiválra érkezik Woodstock két egykori fellépője

Arról többször írtunk, hogy az 50. évforduló tiszteletére szervezett amerikai megabuli gyakorlatilag kudarcba fulladt. Magyarországon azonban több olyan rendezvény is lesz, amely méltó módon emlékezik meg a legendás hippifesztiválról. Ilyen a paksi Gastroblues is.
 
 
27 évig nem álltak szóba egymással, most újra együtt zenélnek: Shakespears Sister

27 évig nem álltak szóba egymással, most újra együtt zenélnek: Shakespears Sister

A Siobhan Fahey és Marcella Detroit alkotta duó állítólag visszatér csaknem három évtizedes távol- és különlét után.
 
Fotó: GRAMMY.com

Britney Spears menedzsere szerint úgy néz ki, soha többé nem lép fel az énekesnő

Egy terjedelmes cikket olvastunk a 24.hu-n az énekesnő – 2007-esre hajazó – összeomlásáról. Megpróbáljuk összefoglalni.
 
Fotó: BFZ

Ez most komoly...? Igen!

A Koncert.hu adatbázisában szép számmal akadnak komolyzenei koncertek, de úgy éreztük, mostohagyerekként kezeltük eddig őket, nem kaptak elég figyelmet. De ennek vége! Komolyan ajánljuk az alábbi, klasszikus és kortárs koncerteket, különleges zenei eseményeket !
 
Pély Barna

Pély Barna letette a bőröndjét

Miután az utóbbi hetekben ismét végigkoncertezte a fél világot Balitól Almatyig, április 25-én lemezbemutató koncertet ad a budapesti Orfeumban Pély Barna – dalszerző, gitáros, énekes, tanár és egykori tehetségkutatós zsűritag.
 
 
Most már biztos: a Creedence Clearwater Revival együttessel koncertezik az Omega

Nem a Creedence Clearwater Revival együttessel, hanem a Creedence Clearwater Reviveddel koncertezik az Omega

Teljesen belekavarodtunk a dologba, és elég hosszasan kellett keresgélni, mert a REVIVED-ot sem a barátunk, a Google, sem a FB nem akarta kidobni... Viszont az Omega plakátján ez a név szerepel...
 
Hatvan évnyi munka egy koncertbe sűrítve: Paul Anka júliusban az Arénába!

Ő írta Sinatrának a My Way-t: Paul Anka júliusban az Arénában koncertezik!

A 77 éves ikonikus énekes 60 éves munkásságát ünneplendő, világkörüli turnéra indul, melynek budapesti állomásaként 2019. július 17-én érkezik a Papp László Budapest Sportarénába.
 
Akvárium

Szevasz, tavasz, itt a terasz! Ingyenes koncertek az Akváriumban

Áprilisban újra nyílik az Akvárium Tavasz Terasz zenedoboza, ahol összesen 20 előadó gondoskodik majd arról, hogy esténként kellemes muzsikaszó mellett kortyolgathassuk italainkat. Az idei év két külföldi húzóneve Laura Gibson és a Meute.
 
Fotó: woodstock.com

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
 
Van, akinek mások készítitk el a kíhívásos fotóit, Ariana Grande-ról számos párosítás fellelhető, ez a BBC-é

A 10 Year Challenge a sztárokat is elérte

A Facebook, az Instagram és a Twitter is tele van a kihívásra készült nosztalgikus és vicces posztokkal, aminek az a lényege, hogy a felhasználók megosztanak magukról – egymás mellett – egy 2009-es és egy 2019-es képet.
 
Fotó: Tankcsapda/FB

A Tankcsapda frontembere a Playboy Man of the Year 2019 jelöltjei között

A Playboy magazin ezúttal is az olvasók véleményére kíváncsi és öt különböző kategóriában sorakoztatja fel hazánk meghatározó férfi egyéniségeit, hogy végül kiderüljön, kik nyerhetik el az év férfija címet – olvastuk a Marketing &Média Online-on.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek