Fotó: Keep Floyding

Az aquincumi romok között a pompeii romok között rögzített koncertből is felcsendülnek részletek

A hasonló, nagy sikerű koncert után ismét az Aquincumi Polgárvárosi Amfiteátrumban lép fel a Keep Floyding. A legendás brit csapat, a Pink Floyd munkássága előtt tisztelgő együttes április 29-én az ókori romok között az Atom Heart Mother című lemez dalait és más ismert...
 
Britney Spears 4,7 milliárd forintot keres egy könyvvel

Élet a gyámság után: Britney Spears 4,7 milliárd forintnak megfelelő összeget keres egy könyvvel

Britney Spears 15 millió dolláros (4,7 milliárd forint) üzletről állapodott meg a Simon and Schuster könyvkiadóval.
 
 
Blahalouisiana lemezbemutató: 02.18. Akvárium NagyHall

Ki lesz az év énekesnője?

A hagyományokhoz híven idén is a szakmájukban sikeres nőket ünnepeli a GLAMOUR magazin. A díjat immáron 14 éve azért adják át, hogy figyelmet és elismerést kapjanak azok a hölgyek, akik szakmájuk kiválóságai.
 
Fotó: Clay Williams

A szövegíró nevét senki sem jegyzi meg...

Ha azt mondjuk: JON LIND – és te rávágod, Madonna, Vanessa Williams, Earth, Wind & Fire, akkor megemeljük előtted a kalapunkat, de jószerivel még a nagy sztárok zeneszerzőinek nevét sem ismerjük, max. bizonyos producerekét. Éppen ezért tisztelegjünk a most elhunyt szövegíró emléke előtt.
 
Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra közönségdíjasai

Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra közönségdíjasai

Britney Spears, a BTS és Christina Aguilera is díjat kapott a közönségtől a People's Choice Awards kedd esti átadóján, amelyet az NBC tévécsatorna és az E! szórakoztatóipari hírportál is élőben sugárzott a Santa Monica-i Barker Hangar rendezvényközpontból.
 
A baj csőstül jött – de 3 év után végül itt a Dope Calypso új anyaga

A baj csőstül jött – de 3 év után végül itt a Dope Calypso új anyaga

A Dope Calypso csapata 2014 óta minden évben új anyaggal jelentkezett – 2017-ben kettővel is –, az új, Tears To Freshwater című albumuk azonban több mint három év kihagyás után lát napvilágot, és igencsak kalandos úton jutott el végleges formájához...
 
 
Kislányával énekel duettet PINK

Kislányával énekel duettet PINK

PINK (41) és lánya, Willow Sage Heart (9) kiadtak egy közös felvételt: az énekesnő ezzel a videóval debütált a TikTokon."Úgy gondoltam, hogy Valentin-nap környékén teszünk ki egy nagy ölelést és egy csókot – tőlünk mindannyiótoknak!" – posztolta a videó mellé.
 
Patocska Olivér: Roy gyerekkorom egyik legfontosabb előadója volt

Patocska Olivér: Roy gyerekkorom egyik legfontosabb előadója volt

Annyira, hogy Olivér a közösségi portálon megkereste ifjúkori bálványát, hogy kollaboráljanak már egyet... Roy (a Roy&Ádám Trióból) pedig kötélnek állt.
 
Debütál a New York Times által is elismert fiatal énekesnő friss dala

Itt a New York Times által is elismert fiatal énekesnő friss dala

Karin Ann, a még csak 18 éves énekesnő új dallal jelentkezik a közelgő EP-jéről, amit ezúttal is Matt Schwartz (Yungblud, Massive Attack) producerelt. Az “i yearn for agony” klipje horror motívumokra épít, amit maga az énekesnő rendezett.
 
Magyar karácsonyi dalokból készült feldogozáslemez is van már!

Magyar karácsonyi dalokból készült swinges feldolgozáslemez

Az OliverFromEarth, vagyis Patocska Olivér és állandó zenésztársa, Barabás Dávid újraértelmezték és swing stílusban áthangszerelték Magyarország kedvenc, tradicionális karácsonyi dalait.
 
Az Earth, Wind & Fire is beszállt Meghan Trainor karácsonyi lemezébe

Az Earth, Wind & Fire is beszállt Meghan Trainor karácsonyi lemezébe

Megjelent az énekesnő karácsonyi albuma, amely hat vadonatúj és egy sor már ismert dalt tartalmaz. Egy dal erejéig az Earth, Wind & Fire is kivette a részét az ünneplésből.
 
Miley Cyrus műanyagból csinálta meg a Blondie üvegszívét

Miley Cyrus műanyagból csinálta meg a Blondie üvegszívét

Miley Cyrus bejelentette vadonatúj, “Plastic Hearts” című lemezét, amely november 27-én jelenik meg világszerte a Sony Music gondozásában. Ez a hetedik albuma.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek