Ne ott keresd idén az EFOTT-ot, ahol öt évig volt

Ne ott keresd idén az EFOTT-ot, ahol öt évig volt!

Nem kell térkép, GPS, csak egy iránytű: fél kilométerrel nyugatabbra, Sukoró irányába költözik a fesztivál. A 2020-as EFOTT-nak ismét a Velencei-tó északi partja ad otthont, csak éppen idén régi önmaga mellett lesz.
 
Az EFOTT megdöntötte tavalyi rekordját

Eljegyzés zárta EFOTT-ot – a fesztivál megdöntötte tavalyi rekordját

Újabb rekordot hozott az idei nyár az EFOTT életébe: közel 120.000-ren fesztiváloztak Velencén.
 
 
 Fotó: EFOTT

15 dolog, amit nem érdemes kihagyni az EFOTT-on

A visszaszámlálás megkezdődött, jövő kedden nyitja kapuit a 2019-es EFOTT Velencén.
 
A Scooter is fellép az EFOTT-on

A Scooter is fellép az EFOTT-on

Rita Ora, Gianluca Vacchi, Brooklyn Bounce, Tujamo és Borgore mellé a SCOOTER is csatlakozik az EFOTT nemzetközi előadói sorába. Így a hétvégi parkos koncert után rövidesen újra visszatérnek Magyarországra.
 
EFOTT 2019

Hosszúnevű szuperprodució az EFOTT vasárnapján

Az "EFOTT SPECIAL X Vasovski Symphonic" a fesztivál vasárnapi napján megvalósuló egész estés szuperprodukció, amely során az elektronikus zenét a klasszikus hangzással, közismert nagy dalokat pedig kiemelkedő hazai énekesekkel párosítanak.
 
Pakold be a giccses cuccaidat az EFOTT-ra!

Pakold be a giccses cuccaidat az EFOTT-ra!

A hangolódásra mindig időt kell szánni, és idén az EFOTT ehhez olyan programokkal készül, amelyekre eddigi, több évtizedes történetünkben nem volt még példa. A -1., azaz a beköltöző napon egy utcakarneválon vehetnek részt a kempinglakók, a 0. nap nagy újdonsága pedig a GicccsParty lesz.
 
 
Fotó: vistanet.hu

Milliomos olasz dj-vel erősödött az EFOTT idei kínálata

Rita Ora és Borgore után újabb EFOTT sztárfellépő nevéről hullt le a fátyol. Június 13-án érkezik Velencére az olasz szívtipró milliomos, és hobbi-dj Gianluca Vacchi.
 
Fotó: Rita Ora Facebook

Rita Ora az első sztárfellépő az EFOTT-on

Végre megtörte a csendet az EFOTT stábja is külföldi sztárfellépő ügyben, ráadásul nem kisebb névvel rukkoltak elő, mint a brit énekes- és színésznő Rita Ora.
 
Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Fesztiválos körutunk következő állomása Velencére vezetett, ahol az EFOTT utolsó napjának programjai között válogattunk. Kiemelt figyelmet szentelve a lélekben Budapesten ragadt Volbeat csapatának.
 
Fotó: Rúzsa Magdi/FB

Rúzsa Magdinak elege lett – a Facebook-on reagált az őt ért vádakra

"Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!" – kezdődik a posztja, és végigolvasva csak sejtéseink voltak, mi történt, de aztán beírtuk a nevét a legjobb barátunk keresőjébe...
 
Milliomosképző, szörpfőzés, lovaskocsizás, vitorlázás - Programajánlatok korán kelőknek az EFOTT-on

Milliomosképző, szörpfőzés, lovaskocsizás, vitorlázás - Programajánlatok korán kelőknek az EFOTT-on

A mai napon indult az EFOTT Velencén, ahol a koncertek mellett napközben sem hagyják magukra a fesztiválozókat a szervezők.
 
Kipróbálták a sörjógát a Puskás-fivérek

Kipróbálták a sörjógát a Puskás-fivérek

Az idei EFOTT sok egyéb újdonsága mellett hoz egy új mozgásformát is a fesztivál vérkeringésébe: a sörjógát. A kellemes és hasznos összekötését a The Biebers tagjai a minap tesztelték a Városligetben...
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek