Amiért idén (is) nagyon szerettük a Malom fesztivált

Amiért idén (is) bitang jó volt a Malom fesztivál

Tavaly már alaposan körbejártuk, miért szerettük a vajdasági fesztivált – link a cikk végén –, s bár idén úgy vágtunk neki, nekünk csak annyi kell a boldogsághoz, mint tavaly, még mindig találtunk további indokokat arra, hogy jövőre se hagyjuk ki.
 
Koncertek a Lánchíd fesztiválon

Megéneklik Budapestet a Lánchíd fesztiválon

A Fővárosi Önkormányzat által szervezett programon szeptember 16-án egész nap ingyenes programokkal várják az érdeklődőket.
 
 
A mi fotónk Scoobyról

Eltűnt Scooby, a Malom fesztivál legcukibb kutyalátogatója

Lassan elkészül a beszámolónk az idei oromi örömről – amelybe most egy kis üröm vegyül.
 
Fotó: Inota Fesztivál

Fesztiválbusz indul a Délitől az Inota Fesztiválra

A klasszikus és elektronikus zene közötti határokat elmosó zongoravirtuóz, Nils Frahm koncertjével indul augusztus 31-én az Inota Fesztivál Várpalota mellett. A szeptember 3-ig tartó rendezvény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében jön létre.
 
MOME X MZH: Intermezzo Fesztivál

MOME X MZH: Intermezzo Fesztivál

Idén már másodjára valósul meg a MOME és Magyar Zene Háza kollaborációjaként a kétnapos Intermezzo Fesztivál, amit diákok szerveznek – nem csak – diákoknak, hogy közösséget teremtsenek a zene és dizájnszemlélet mentén.
 
Manu Chao veszprémi koncertje pillanatok alat teltházas lett

BALKAN:BONGO: Manu Chao veszprémi koncertje pillanatok alat teltházas lett

Az élő legenda, békeharcos, ska punk partizán Manu Chao sem maradhat ki a BALKAN:MOST programjából, még ha nem is a félsziget szülötte. Chao mindenhol otthon van, a világ legnagyobb színpadain és a foglalt házak falai közt – Veszprémbe is egy kis akusztikus formációval érkezik
 
 
Fotó: Facebook/Filharmónia Magyarország

Zeneszüret a pécsi utcákon, tereken és egyéb különleges helyszíneken

Egy hét alatt csaknem húsz helyszínen kínál programokat a Zeneszüret fesztivál, amelyet több mint háromszáz művész, közöttük José Cura világhírű operaénekes fellépésével rendeznek meg szeptember 4. és 10. között Pécsett.
 
Sziget

Sziget 2.0 - Yungblud tarolt, a szervezés megbotlott

Második napunk a Szigeten egészen jól telt mindaddig, amíg haza nem indultunk. A kiengedésnél ugyanis csúnyán elhasaltak a szervezők. Ezt leszámítva, idén egészen pozitív élményeket szereztünk minden szinten.
 
STRAND Allstars: Miénk ez a cirkusz

STRAND Allstars: Miénk ez a cirkusz

STRAND Allstars néven az LGT 40 éves dalát dolgozta fel a Margaret Island, Schoblocher Barbara, a Valmar és az eredeti előadók közül James, vagyis Karácsony János.
 
Fotó: In Memoriam Kultiplex/FB

Emlékszel még a Kultiplexre? Összeállt az emlékfesztivál programja

Ferencváros szeretne méltón tisztelegni a Kultiplex legenda (és az ugyanitt működő Kinizsi mozi és a Bluebox) előtt, ezért augusztus 21-27. között Re-KultiFESZT – Kultiplex Emlékhét Ferencvárosban címmel emlékfesztivált szerveznek, ami remélhetően olyan jól fog sikerülni, hogy...
 
BUDA, ÓBUDA ÉNEKELJÜK MEG BUDAPESTET!

Zsidó Kulturális Fesztivállal indul a szeptember Budapesten

Szeptember 3-tól 12-ig zenei- és irodalmi programokkal várja a közönséget a 25. Zsidó Kulturális Fesztivál Budapesten hét helyszínen.
 
Fotó: Komróczki Dia

Carson Coma minifesztivál a Budapest Parkban

Nagykoncertjük előtt két színpadon összesen hét olyan előadót vonultatnak fel, akikről úgy gondolták, hogy még nagyobb figyelmet érdemelnek, ezért most szeretnék megmutatni őket a közönségüknek is.
 
Nem SEMMI: megjelent az Elefánt ötödik nagylemeze

Nem SEMMI: megjelent az Elefánt ötödik nagylemeze

Vagy mégis? SEMMI címmel jelent meg az ötödik Elefánt nagylemez, amelyet nemrégiben az általunk is bemutatott Van Harag című zaklatott...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos Kátya kezeléséért

Kátya kérésére mostanáig csak a szűk szakma tudhatott az állapotáról, ám eljött az idő, hogy a sorsáért aggódó zenészek és a közönség a Fábián Juli Emlékalapítvány közvetítésével segítsen a nagybeteg énekesnőnek. Az alábbiakban az alapítvány közleményét továbbítjuk nektek:

Egy kis grúz faluból a világhírig – a Kobuciban lép fel a Trio Mandili

A Trio Mandili sikertörténete sokak szerint a kaukázusi-archaikus dallamok megszólító erejéről, de szerintünk inkább a lányok tiszta és nagyon szerethető karakteréről szól. Meg persze a zenéről... Május 11-én este a KOBUCI Kertben kilépnek a digitális térből, és élőben is megmutatják, hogy a többszólamú éneklés miért a...
Új koncertek