Ma nyitják a nyarat a szelíd motorosok Alsóörsön

A hamvaiból főnixként feltámadó egykori Harley Davidson Fesztivál ma Open Road Weekend néven nyitja meg a kapuit. A klasszikus zenés-motoros buliból pedig nem maradhat ki a látványosság számba menő vidám balatoni felvonulás sem.

Fotó:  Open Road Weekend/FB
Open Road Weekend aka Harley Davidson Fesztivál: kész a program

Open Road Weekend aka Harley Davidson Fesztivál: kész a program

Ahogy arról már beszámoltunk, hosszú kihagyás után újra felbőgnek a motorok Alsóörsön (link lejjebb). Mára ennél már többet is el tudunk mondani.
 
Harley-Davidson 120 – fesztivál az új Puskás Aréna Parkban

Harley-Davidson 120 – bazi nagy motoros buli az új Puskás Aréna Parkban

A 120 éves Harley-Davidson európai fesztiválját idén június 22-25. között Budapesten rendezik meg, az új Puskás Aréna főépületében és annak parkjában, valamint közvetlenül a stadion előtti széles sugárúton.
 
 
Hosszú kihagyás után újra felbőgnek a motorok Alsóörsön

Hosszú kihagyás után újra felbőgnek a motorok Alsóörsön

Az Open Road Fest szellemében rendezik meg az Open Road Weekendet 2023. június 7. és 10. között a szokott helyen: Alsóörsön, a Pelso Campingben
 
Fotó: Tuszinger Károly

Open Road Partyval pattannak nyeregbe a motorosok

Óriási szezonnyitó dzsembori lesz a hétvégén a Harley-Davidson budapesti bázisán, ahová motoros felvonulással, ingyenes rock koncertekkel, meglepetésekkel várják a kétkerék minden szerelmesét.
 
Harley-Davidson Open Road Fest, Alpárfeszt

Egy megy, egy marad: Harley-Davidson Open Road Fest, Alpárfeszt

Újabb két hazai fesztivál terítette ki a kártyáit a közönség asztalára: a Harley-Davidson Open Road Fest bedobta a törölközőt, az Alpárfeszt viszont még próbálkozik a halasztással.
 
Megvan az Open Road Fest első 15 fellépője

Megvan az Open Road Fest első 15 fellépője

Azt mindenki tudja, hogy az a buli lesz a legjobb, ami nehezen indul, márpedig az idei Open Road Fest története úgy kezdődött, hogy lemondták. Aztán fordult a kocka, és most már biztos, hogy 4 nap alatt 3 helyszínen közel 30 koncerten bulizhatnak azok, akik június 10. és 14. között...
 
 
BRÉKING: Mégis lesz Harley-fesztivál Alsóörsön!

BRÉKING: Mégis lesz Harley-fesztivál Alsóörsön!

Októberben a fesztivál szervezői a honlapjukon közölték azt a hírt, mely szerint egy év "alkotói szabadságra" mennek, és 2021-ben rendezik meg a következő, immáron 21. Open Road Festet. Ezt most felejtsétek el!
 
Fotó: Open Road fest

Jövőre elmarad a Harley fesztivál Alsóörsön

A fesztivál szervezői a honlapjukon közölték a hírt: egy év "alkotói szabadságra" mennek, és 2021-ben rendezik meg a következő, immáron 21. Open Road Festet.
 
Glenn Hughes nem léphet az Open Road Festen

Glenn Hughes nem léphet fel az Open Road Festen

Rossz hír az Open Road Festre látogatóknak, hogy a 66 éves Glenn Hughes orvosai tanácsára kénytelen volt lemondani az összes májusi és júniusi turnédátumát, így sajnos Alsóörs is törlésre került.
 
Fotó: Varga Jennifer

Megvan az idei Harley-Davidson Open Road Fest himnusza

Jubileumi, 20. évét ünnepli 2019-ben az évek alatt motoros- és rockzenei berkekben ikonikussá vált alsóörsi fesztivál. Az idei himnuszukat éppen egy nagy visszatérő, a Xenon zenekar írta.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek