Madonnának törölnie kellett a posztját

2020/07/30  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

A Kreatív számolt be arról, hogy az Instagram hamis információként jelölte meg az egyik posztját, amit aztán a sztár törölt is a 15 millió követővel rendelkező oldaláról.

Fotó: Madonna/FB

A posztja – egy videó – lényege az volt, hogy már rég megvan a koronavírus elleni vakcina, de nem teszik közkinccsé, hogy az emberek jobban féljenek, a gazdagok mindeközben még gazdagabbak legyenek...

Valljuk be, egy disztópiákon szocializálódott generáció számára ez nem is akkora konteó, simán elfér a többi között, mert a valóságról tényleg nincsenek biztos információink, mindenesetre bátorság megemlíteni egy konkrét hatóanyagot, amelyről az egyik nap az hangzik el, hogy csodaszer, a másik nap pedig az, hogy leginkább egy méreg...

Ember legyen a talpán, aki ebben a zűrzavarbahn eligazodik, Madonna viszont már bebizonyította, hogy sztár a talpán: májusban 1 millió eurót ajánlott fel az EU-nak a Covid-19 elleni oltóanyag kifejlesztésére.

Rajta tehát nem fog múlni, akármit is oszt meg a közösségi oldalakon.

(kreatív.hu)

Madonna, Covid-19, koronavírus-járvány, Instagram, törölt poszt, vakcina

 

 

Szólj hozzá!


Hangol már a zenekar – Lovasi András új formációval járja be az országot

Hangol már a zenekar – Lovasi András új...

A zenekar a "Lovasi András és barátai nevet" viseli, s a zenész a Grand Hotel Halmahera címmel, ősszel megjelent új nagylemezét turnéztatja meg.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Jön a MUSE Sopronba!

Már a Volt Fesztivál 2022-es fellépőinek listáján a Muse, a The Killers, a Sum41, a Bring Me The Horizon és Yungblud. Mindez jövőre, június 21 és 25 között, Sopronban.

A jövőben a harmadik oltáshoz fogják kötni a védettségi igazolványt

Egy idő után... Hogy ez valójában egy napot, egy hetet, egy hónapot vagy egy évet jelent (a szám tetszőlegesen cserélhető), ahhoz a Telex cikke sem juttatott közelebb minket.
Új koncertek