Beton.Hofi, Gerendás Dani, Járai Márk és sokan mások a veszprémi KEMP-en

A tavalyi sikeres első kört követően a Banana Records ismét megrendezi a KEMP-et: 2022 október 6-9. között Veszprémben tér vissza a dalszerző tábor.

Beton.Hofi, Miller Dávid, Járai Márk segít dalokat írni a veszprémi KEMP-en
Fotó: Glastonbury 2019

Kempinget nyitnának a Glastonbury helyszínén

Az már akkor is megmásíthatatlan tény, hogy a fesztivál elmarad, ha Nagy-Britannia már a júniusi nyitást fontolgatja. A Glastonbury főszervezői – apa és lánya – azonban mindent megtesznek azért, hogy a fesztivál neve a 2022-es reménybeli visszatérésig se merüljön feledésbe.
 
Több mint 85 zenekar ad koncertet s pénteken induló Fekete Zaj Fesztiválon

Több mint 85 zenekar ad koncertet a pénteken induló Fekete Zaj Fesztiválon

A fesztivál a Mátrában, a Sástó kempingben lesz péntektől hétfőig. Arendezvényen fellép mások mellett a Twilight Sad, az IC3PEAK, a Tribulation, a Katla., az Oceans Of Slumber, az Agent Side Grinder, a VHK, a Pink Turns Blue és a Belzebubs.
 
 
A fotó illusztráció

Eurovízió: sátortábort építenek Tel-Avivban a vendégeknek

Sátortábort építenek az Eurovíziós Dalfesztivál Tel-Avivba érkező közönségének a versenynek otthont adó vásárváros mellett.
 
Fotó: Everness Indián Nyár FB

Ismerd meg önmagad!

Önismereti fesztivált rendeznek csütörtöktől Alsóörsön, a nyári Everness Fesztiválhoz hasonló négy napos rendezvény koncertekkel, előadásokkal, különböző tánc- és mozgásprogramokkal várja az érdeklődőket.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek