A Kaleo elsöpörte rosszkedvünk készülő telét

Október 13-án végre megnyitotta kapuit az új Barba Negra, ami tekintettel arra, hogy egyelőre még két helyszínen folynak a koncertek, a „Red” nevet kapta. A nyitó bulit máris egy külföldi sztár szolgáltatta, akinek hazai megjelenéséért korábban sikeresen imádkoztunk. A Kaleo minden tekintetben vitte az estét.

Fotó: Barba Negra (Red Stage)
Fotó: KALEO/FB

Visszatér Budapestre az izlandi üstökös – a Barba Negrában ad koncertet a KALEO

A KALEO Fight or Flight turnéja jövő év elején indul, és egy budapesti koncertet is tartalmaz 2022. január 27-én a Barba Negrában.
 
Fotó: KALEO/FB

Visszatértek az izlandi srácok, akik még a Rolling Stones-szal is turnéztak

Aki tud hawaiiul, annak mond valamit a KALEO szó, ugyanis azt jelenti: HANG. Aki ismeri a KALEO nevű izlandi együttest, az most örül. Aki nem tud sem hawaiiul és nem is ismeri az izlandi srácokat, az most megtanult egy szót és megismert egy olyan bandát, akiktől egyszerűen leesik az álla...
 
 
A Warner-istálló favoritjai futnak vasárnap a Szigeten

A Warner-istálló favoritjai futnak vasárnap a Szigeten

A warneresek közül már lefutotta Sziget-körét a Gorillaz, a Clean Bandit és Stormyz, Vasárnap újabb három előadójuk lép a fesztivál közönsége elé.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek