Fotó: Live Aid, 1985

A Queen gitárosa elérkezettnek látja az időt egy második Live Aid koncertre

Brian May abbéli reményét fejezte ki, hogy az 1985-ös legendás monstre koncerthez hasonló megmozdulás támogatni tudná a klímaváltozás elleni harcot.
 
Fotó: charlestowncitizens.org

Miattuk marad el egy fesztivál Chicagóban

Az Index értesülése szerint a Mamby on the Beach szervezői pénteken bejelentették, hogy az augusztus második felére meghirdetett fesztivál idén rajtuk kívül álló okok miatt elmarad...
 
 
A hanyatló Nyugaton erre használják a világ egyik leghíresebb fesztiváljának kivetítőit

A hanyatló Nyugaton erre használják a világ egyik leghíresebb fesztiváljának kivetítőit

Nem mondunk semmit, először nézzétek meg a 444.hu által felfedezett videót – nem rövid, csaknem negyedóra...
 
Fotó? Glastonbury

Egymillió plasztikpalack helyett csaknem nulla lesz az idei Glastonburyn

2019-ben a Glastonbury Fesztiválon senki sem fog műanyagból inni. Majdnem senki...
 
Helyét keresi egy fesztivál!

Helyét keresi egy fesztivál!

A Gyüttment Fesztivál a vidéken újrakezdő, környezettudatos vidéki életet és értékrendet választó, tájba illeszkedő emberek éves nagy találkozója. Most helyszínkereső pályázatot hirdettek, amelyre január 27-ig lehet jelentkezni.
 
Neked mekkora az ökológiai lábnyomod? Új klippel jelentkezett a Cloud 9+

Neked mekkora az ökológiai lábnyomod? Új klippel jelentkezett a Cloud 9+

Noha utánozhatatlan hangulatban zúznak a bulijaikon, a számukra fontos üzeneteket sem hanyagolják, így a legfrissebb újdonságuk, a Closer to the Edge is egy komoly problémát boncolgat.
 
 
Fotó: Szikora Róbert Hivatalos FB

Ezért rúga ki Környei Attilát az R-GO-ból Szikora Róbert

A Nők Lapja Cafe terjedelmes – de tényleg mindenre kiterjedő – interjút készített közelgő nagy koncertje alkalmából a zenésszel. Minket leginkább a zenei vonatkozású mondatai érdekeltek, ezekből válogattunk.
 
Fotó: http://ohmydeer.hu

A Morcheeba is egy új zenei fesztiválon

Augusztus utolsó napján indul Nagykanizsán az első Ohmydeer Fesztivál, amelynek két napján mások mellett a brit Morcheeba és a Toploader, valamint Ákos és a Wellhello is fellép.
 
Závodi Marci számára Rúzsa Magdi a tökéletes nő

Závodi Marci számára Rúzsa Magdi a tökéletes nő

Dallos Bogi tavaly indította a 7kornálam! című YouTube talkshowját, ahol hétről hétre, egy-egy híres személyiséget invitált meg magához. A második évad friss epizódjában a fiatal énekesnő vendége Závodi Marci volt, aki mesélt a családjáról, a gyerekkoráról, karrierjéről,...
 
Nagy Ervin ellopja a showt a Valami Amerika 3-ban

Nagy Ervin ellopja a showt a Valami Amerika 3-ban

Csütörtöktől láthatja a nagyérdemű a mozikban a Valami Amerika harmadik részét, ahol a régi kedvelt szereplők mellett új művészek is helyet kaptak. A sajtóbemutatón a film megtekintése után a szereplőkkel és a rendezővel is válthattunk néhány szót.
 
Fotó: Alternative Press (altpress.com)

Chris Cornell emléke előtt tisztelegtek az APMAs gálán, a Korn életműdíjat kapott

Az Alternative Press Music Awards, vagyis APMAs egy évente rendezett zenei gála az USA-ban, amelyet az Alternative Press magazin alapított 2014-ben. Idén is 15 kategóriában osztották ki a díjakat.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek