Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A hazai rapszcéna feltörekvő csillaga június elsején tartja karrierjének eddigi legnagyobb, közel 3000 fős koncertjét a Margitszigeten, a Kristályszíntér udvarán.

 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban
Idén a Margitszigeten lesz a Django Feszt Budapest

Idén a Margitszigeten lesz a Django Feszt Budapest

A margitszigeti Kristály Színtérben rendezik meg idén a gypsy dzsessz magyar előadóit felvonultató Django Feszt Budapest fesztivált augusztus 27-én.
 
A Millenáris Üvegcsarnokában tér vissza a Recirquel téli újcirkuszmeséje

Hógömb a Millenárison: az Üvegcsarnokban tért vissza a Recirquel téli újcirkuszmeséje

A karácsonyi időszak legnépszerűbb újcirkusz-előadása, a Kristály december január 15-ig több mint 60 alkalommal látható a Millenárison.
 
 
Fotó: Kristály FB

Új összművészeti központ nyílt a Margitszigeten

Kristály Színtér néven, hivatalosan is megnyitotta kapuit a főváros új kulturális és közösségi helyszíne – az egykori, formáiban a Bauhaus stílusára emlékeztető ásványvíz-palackozó üzem épületében –, amely a 2022-es Budapesti Tavaszi Fesztivál programjaival rajtolt el.
 
Fotók: Mohai Balázs (MTI

Online és ingyenesen megtekinthető a Recirquel varázslatos téli meséje

A Kristály élő verziójában a nézők szinte részeseivé válnak az újcirkusz téli történetének, hiszen olykor egy karnyújtásnyira, vagy éppen a fejük felett suhannak el az artisták.... 2020. a lemondások éve: erről az élményről le kell mondanunk, de az előadás bizonyára...
 
Fotó: Nagy Attila (Müpa)

A Recirquelnél gyönyörű lesz a tél!

December 2-án immáron harmadik alkalommal nyitja meg kapuit a Müpa Kultúr Kültér, hogy fényeivel, korcsolyapályájával és különleges, téli programjaival hozzájáruljon az ünnepre hangolódáshoz. A Müpa Sátorban pedig többek közt a Recirquel csak itt látható új produkciója várja a...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek