Nem nagyon hallgatja anyja zenéit Lola Lennox

A modell, énekes és dalszerző debütáló kislemeze, a The Wild februárban jelent meg, most itt van a legújabb dal a Eurythmics-énekesnő Annie Lennox lányától.

Nem hallgatja anyja zenéjét Lola Lennox
Fotó: Travis Barker/FB

Blink-182 dobosa lemezkiadót alapított

Travis Barker lemezkiadót alapított, ami az Elektra Music Group szárnyai alatt kezdi meg működését. A DTA Records debütáló dala máris hallható, a producerré avanzsált dobzsonglőr pedig nem kisebb nevekkel dolgozott együtt, mint Lil Wayne és Rick Ross.
 
Zola Lolával születésnapozik – New Level Empire az Akváriumban

Zola Lolával születésnapozik – New Level Empire az Akváriumban

A New Level Empire híres arról, hogy más zenészekkel is rendszeresen dolgoznak együtt, mint például az AK26-tal vagy a Republic-kal – október 19-én a legújabb duettjükről is lerántják a leplet. De lesznek más meglepetések meg sok-sok NLE-sláger. Kábé így ünnepli megalakulásának...
 
 
Fotó:  US Embassy Budapest Twitter

Magyar nyertesei is vannak az idei Emmy-nek

Habár leginkább arról szólnak a hírek, hogy a Trónok harca című tévésorozat kapta a legtöbb Emmy-díjat idén, ennél sokkal örömtelibb, hogy magyar hangmérnök, illetve magyar származású színésznő is gazdagodott egy kis szobrocskával.
 
Van szívük: 15 V-napi üdvözlőkártya híres zenekaroktól

Van szívük: 15 V-napi üdvözlőkártya híres zenekaroktól

Ez az egész Bálint/Valentin-nap para nem akkora gáz, mint lett belőle, köszönhetően a rátelepülő kereskedőknek. Láttátok a Blaha aluljárójában a szőrös szíveket...? Szóval, lehetne ebből egy kedves izé is, tekintve, hogy az alapjául szolgáló legendát tényleg lehet szeretni....
 
Énekesek a meNŐK listáján: Glamour Woman Of The Year 2018

Énekesek a meNŐK listáján: Glamour Woman Of The Year 2018

10. alkalommal keressük az év asszonyait a Glamour Woman Of The Year 2018 keretén belül, ahol természetesen a zenész szakma is képviselteti magát.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek