Fotó: Paul McCartney/FB

Felcsillant a remény, hogy Paul McCartney januárban beugrik az Akváriumba

2020-ban 50 éves a Beatles Let It Be című lemeze. A The Bits, Magyarország egyik legnépszerűbb Beatles tribute zenekara január 18-án ezt Beatles-albumot ünnepeli és szólaltatja meg élőben az Akváriumban.
 
Fotó: the-paulmccartney-project.com

Karácsonyi albumot készített Paul McCartney – de sohasem fogjuk meghallgatni

A megjegyzéssel kapcsolatban vannak kétségeink, de ez egy távoli jövőben értelmezhető vélemény lenne, és ilyesmiről ráadásul beszélni sem illik...
 
 
Így került egy mondatba Robbie Williams és Elvis Presley

Robbie Williams karácsonyi albuma mindent visz

Mégpedig ebbe: Robbie Williams és Elvis Presley a brit albumeladási lista legsikeresebb szólóelőadói.
 
Itt a Glastonbury fesztivál első nagy neve: Paul McCartney

Itt a jubileumi Glastonbury fesztivál első nagy neve: Paul McCartney

A 2020-as Glastonbury Fesztivál bérleteinek első pakkjait október 3-án, csütörtökön 18 órakor tolták ki a netre, s mindössze 27 perc alatt elfogytak, de a "sima" jegyek árusítása is 2 perccel rávert a tavalyi rekordra: 34 perc alatt fogyott el mind. és úgy, hogy akkor még egyetlen...
 
Fotó: YouTube

A Beatles soha sem létezett, Eminem pedig egy robot

Most bukkantunk a Bors egyik sorozatára, amely a képtelennél képtelenebb sztorikat gyűjt össze, a zenészekre vonatkozók közül válogattunk.
 
Mindig is ilyen hippibuszra vágytál!

Mindig is ilyen hippibuszra vágytál!

Elárverezik Paul McCartney színesre festett egykori turnébuszát, amellyel 1972 nyarán szelte át Európát zenekarával, a Wingsszel.
 
 
Paul McCartney egy filmklasszikusból írt musicalt

Paul McCartney egy filmklasszikusból írt musicalt

Paul McCartney musicalt ír Az élet csodaszép (It's A Wonderful Life) című 1946-os Frank Capra filmklasszikusból – adta hírül a BBC News.
 
Fotó: Official Charts

Már nem Paul McCartney a leggazdagabb brit zenész

Hosszú évek óta először nem Sir Paul McCartney vezeti a leggazdagabb brit zenészek listáját: régi vetélytársa, az eddigi örök második Lord Andrew Lloyd-Webber ezúttal jelentősen megelőzte.
 
Fotó: Charlotte Gainsbourg/FB

Akinek dalt írt Paul McCartney: Charlotte Gainsbourg a Müpában

A 2018/19-es évadban már ez idáig is számos világsztár érkezett a Müpába, és ez a következő hónapokban sem lesz másként. Arról már beszámoltunk, hogy Diana Krall is visszatér Magyarországra, most itt a következő zenei különlegesség.
 
Meglepetéskoncertett adott Paul McCartney a Grand Centralon

Meglepetéskoncertett adott Paul McCartney a Grand Centralon

Arról már írtunk, hogy Sir McCartney remekül használja a közösségi és az egyéb médiát – gőzerőre is kapcsolt új albuma, az Egypt Station megjelenése kapcsán. És hol máshol népszerűsíthetné a legjobban, mint New York ikonikus állomásán...
 
Mindenki ingyen megnézheti Paul McCartney lemezbemutató koncertjét!

Mindenki ingyen megnézheti Paul McCartney lemezbemutató koncertjét!

Nemrég arról számoltunk be, hogy Sir Paul lázasan dolgozik új albumán, ami várhatóan szeptember elején lát napvilágot, Egypt Station címen. Itt a szeptember eleje – és az ígéret szerint itt a lemezbemutató is!
 
Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Sir McCartney legutóbb azzal vált még híresebbé – ha esetében egyáltalán van még ilyen kategória –, hogy beült James Corden autójába... Ezzel a vírusként terjedő videóval jól meg is alapozta a turnéját, amely december 5-én a szomszédba érkezik.
 
A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek