Fotó: Louis Tomlinson/FB

Van élet a One Direction után: Louis Tomlinson első budapesti koncertjét adja szeptemberben

Louis Tomlinson a One Direction tagjaként vált ismertté, amely minden idők egyik legsikeresebb fiúbandája volt. Néhány hete az énekes bejelentette, hogy második albuma Faith In The Future címmel 2022. novemberében jelent meg, amit egy világkörüli turné követ majd: első magyarországi...
 
Kikerekedett a történet: megvannak az idei Kerekdomb Fesztivál első nevei

A nyárnak lassan vége, a fesztiválszezonnak azonban még nincs: Kerekdomb

A fesztivál idén szeptember 15-17. között csalogatja a látogatókat Tállya varázslatos dűlői közé, ahol zenével, színházzal, irodalommal, aktív programokkal és természetesen finom borokkal és falatokkal merülhetnek el az ősz első napjaiban.
 
 
Amiért idén (is) nagyon szerettük a Malom fesztivált

Amiért idén (is) bitang jó volt a Malom fesztivál

Tavaly már alaposan körbejártuk, miért szerettük a vajdasági fesztivált – link a cikk végén –, s bár idén úgy vágtunk neki, nekünk csak annyi kell a boldogsághoz, mint tavaly, még mindig találtunk további indokokat arra, hogy jövőre se hagyjuk ki.
 
A mi fotónk Scoobyról

Eltűnt Scooby, a Malom fesztivál legcukibb kutyalátogatója

Lassan elkészül a beszámolónk az idei oromi örömről – amelybe most egy kis üröm vegyül.
 
Fotó: Inota Fesztivál

Fesztiválbusz indul a Délitől az Inota Fesztiválra

A klasszikus és elektronikus zene közötti határokat elmosó zongoravirtuóz, Nils Frahm koncertjével indul augusztus 31-én az Inota Fesztivál Várpalota mellett. A szeptember 3-ig tartó rendezvény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében jön létre.
 
MOME X MZH: Intermezzo Fesztivál

MOME X MZH: Intermezzo Fesztivál

Idén már másodjára valósul meg a MOME és Magyar Zene Háza kollaborációjaként a kétnapos Intermezzo Fesztivál, amit diákok szerveznek – nem csak – diákoknak, hogy közösséget teremtsenek a zene és dizájnszemlélet mentén.
 
 
A fotón Steve Dub/stevedub.com

Producerlegendák érkeznek Budapestre

A Petőfi Media Group Könnyűzenei Igazgatósága által működtetett NKA HOTS (Hungarian Oncoming Tunes) könnyűzenei exporttal foglalkozó programiroda idén 4. alkalommal szervezi meg a SongLab projektet.
 
Sergio Leone-filmhét – Ennio Morricone zenéivel

Sergio Leone-filmhét – Ennio Morricone zenéivel

Sergio Leone-filmhét lesz a Cinema MOM Moziban: a rendezőtől hat klasszikus western filmet láthat a nagyközönség augusztus 24. és 29. között Budapesten.
 
Fotó:  Romantika Ünnep Gyömrő

Ingyenes Caramel-koncert és úszó lámpások a Romantika Fővárosában

Három napon át a romantikáé lesz a főszerep Gyömrőn, ahol esténként több ezer színes lámpást úsztatnak a tó vizén.
 
Sziget

Sziget 2.0 - Yungblud tarolt, a szervezés megbotlott

Második napunk a Szigeten egészen jól telt mindaddig, amíg haza nem indultunk. A kiengedésnél ugyanis csúnyán elhasaltak a szervezők. Ezt leszámítva, idén egészen pozitív élményeket szereztünk minden szinten.
 
Omega-emlékest a kastélyban

Omega-emlékest a kastélyban

Szeptember elseje igazán különleges nap lesz idén - egy nap, ami megtelik nosztalgiával, hiszen ezen az estén, Gödöllőn, a királyi kastély varázslatos díszudvarán új életre kelnek azok a legendás szerzemények, amiket mindannyian ismerünk és szeretünk, mint a Gyöngyhajú lány, az...
 
Fotó: Molnár Ferenc/Double Rise

Idén is fesztivállal ünneplik a dupla napfelkeltét Torockón

Színes kulturális és zenei kínálattal várja mától a közönséget a Double Rise fesztivál az erdélyi Torockón.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek