FEELING GOOD a Momkultban

FEELING GOOD a Momkultban

A női lélek sokszínűségét mutatja be Perczel-Kováts Orsolya vendégzenészek segítségével a MOM Kulturális Központ színpadán november 21-én.
 
Fotó: Ganxsta Zolee/FB

Ganxsta Zolee hiphop-meséi

A Budapest Open Mic e heti workshopján a hiphop történelme kerül fókuszba, olyan "nagyágyúk" jóvoltából, mint Ganxsta Zolee, L.L. Junior és Saiid.
 
 
 Slash visszatér!

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.
 
Fotók: Shelter Amsterdam/FB

Nincs telefonnyomkodás az amszterdami Shelter Clubban

Jövő héten felbolydul a holland főváros, hogy helyszínt adjon kedvenc elektronikus zenei fesztiválunknak, az Amsterdam Dance Eventnek (ADE). Tavaly a számos remek helyszín közül a Shelter klub volt ránk az egyik legnagyobb hatással. Interjú Charro-Nathan Tanamallal, az Shelter Amsterdam...
 
Fotó: Bonga (FB)

Októberi ötös, avagy sembától Omegáig: a szerk. ajánlata a Zene Háza aktuális műsorából

Lassan beszorulunk a házakba: a klubszezonnak a (jelenlegi) nyárias idő ellenére csaknem vége. A zewnének azonban soha. A figyelmetekbe ajánlunk 5 programot, amiért szerintünk érdemes kilátogatni a Városligetbe, de több is van ott, ahonnan ezek jöttek...
 
Fotó: Carson Coma/FB

A Carson Coma utolsó 2023-as koncertje a BuSH-on lesz

Míg a Budapest Showcase Hub – ismertebb nevén a BuSH – keretén belül nappal a szcéna legjobb és legbefolyásosabb szakemberei tartanak előadásokat a Kazinczy utcai Loftban, addig november 2-4. között esténként 15 ország összesen 40 előadója tölti majd meg zenével Budapest 6 ikonikus...
 
 
20 éves a Chameleon Jazz Band

20 éves a Chameleon Jazz Band

A Chameleon Jazz Band a MOM Kulturális Központban tartja 20 éves jubileumi koncert 2023. november 23-án. A jegyeket csatoltuk!
 
Handpan és hegedű a gyenesdiási dolomitbányában

Handpan és hegedű a gyenesdiási dolomitbányában

A "Természetre hangolva" sorozatról már írtunk (link a cikk végén), a koncertek során könnyűzenei formációk szólaltak meg a Veszprém-Bakony-Balaton régió ikonikus természeti helyszínein.
 
A Random Trip pop ódát írt Veszprémhez

A Random Trip ódát írt Veszprémhez

Ezt már is megtettük, csak nem evvel a dalban mondtuk el, hanem szóban (link a cikk végén). A nyár óta már a magyar rádiókban is hallható szerzeményen több veszprémi kötődésű zenész is dolgozott, és az EKF év apropóján született meg. A dalban felcsendül többek között Eckü,...
 
Frank-Embacher

Akkor is ismered őket, ha nem: a Two Steps from Hell először Magyarországon

A Two Steps From Hell zenéje mindenki számára ismerős, pláne aki szereti a filmeket, sporteseményeket néz a tévében, filmelőzeteseket néz, videójátékokkal játszik, rádióreklámokat hallgat, olimpiát néz vagy csak videókat böngész a YouTube-on, az Instagramon vagy a TikTokon.
 
Fékomadta: Zsámbékon még mindig nincs vége a fesztiválszezonnak

Fékomadta: Zsámbékon még mindig nincs vége a fesztiválszezonnak

Veszprém mellett a másik kedvenc helyünk Zsámbék: vége-hossza nincs a fesztiváloknak ott is :) 2023. október 14-én a Romtemplomnál megelevenedik a középkor. A rendezvény ingyenes!
 
Fotó: Komróczki Dia

Okádjon tüzet egy sárkány?

Több teltházas Budapest Park, a Sziget nagyszínpados fellépések és egy saját minifesztivál után újabb mérföldkőre készül a Carson Coma. A Fonogram és MTVA EMA-díjas zenekar eddigi legnagyobb koncertjét adja 2024. április 6-án az MVM Dome-ban, amely nemcsak a nézőszám és a hangerő...
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek