Sergio Leone-filmhét – Ennio Morricone zenéivel

Sergio Leone-filmhét – Ennio Morricone zenéivel

Sergio Leone-filmhét lesz a Cinema MOM Moziban: a rendezőtől hat klasszikus western filmet láthat a nagyközönség augusztus 24. és 29. között Budapesten.
 
Fotó:  Romantika Ünnep Gyömrő

Ingyenes Caramel-koncert és úszó lámpások a Romantika Fővárosában

Három napon át a romantikáé lesz a főszerep Gyömrőn, ahol esténként több ezer színes lámpást úsztatnak a tó vizén.
 
 
Sziget

Sziget 2.0 - Yungblud tarolt, a szervezés megbotlott

Második napunk a Szigeten egészen jól telt mindaddig, amíg haza nem indultunk. A kiengedésnél ugyanis csúnyán elhasaltak a szervezők. Ezt leszámítva, idén egészen pozitív élményeket szereztünk minden szinten.
 
Omega-emlékest a kastélyban

Omega-emlékest a kastélyban

Szeptember elseje igazán különleges nap lesz idén - egy nap, ami megtelik nosztalgiával, hiszen ezen az estén, Gödöllőn, a királyi kastély varázslatos díszudvarán új életre kelnek azok a legendás szerzemények, amiket mindannyian ismerünk és szeretünk, mint a Gyöngyhajú lány, az...
 
Fotó: Molnár Ferenc/Double Rise

Idén is fesztivállal ünneplik a dupla napfelkeltét Torockón

Színes kulturális és zenei kínálattal várja mától a közönséget a Double Rise fesztivál az erdélyi Torockón.
 
Fotó: Szentendrei Skanzen

Bazi nagy örmény buli a szentendrei Skanzenben

Örmények Erdélyben címmel az örmény kultúra és gasztronómia kerül fókuszba a szentendrei Skanzen Erdély tájegységében augusztus 12-én. A látogatók betekintést nyerhetnek az Erdélybe települt örménység szokásaiba, ízvilágába, táncaiba, zenéjébe és az örmény emberek életébe.
 
 
Fotó: Komróczki Dia

Carson Coma minifesztivál a Budapest Parkban

Nagykoncertjük előtt két színpadon összesen hét olyan előadót vonultatnak fel, akikről úgy gondolták, hogy még nagyobb figyelmet érdemelnek, ezért most szeretnék megmutatni őket a közönségüknek is.
 
Fotók: Electric Castle

Electric Castle 2023: Jöttünk, láttunk, visszamennénk

Az ember szeret kötekedni, ítélkezni és mindig mindent jobban tudni. Így üdítőek azok az élmények, amikor egyszerűen csak élvezni tudjuk a pillanatot – az idei Electric Castle fesztivál nem is egy ilyennel lepett meg. De mitől is lesz igazán jó egy fesztivál? Szubjektív...
 
Fotó: Bagossy Brothers Company

Végre beparkoltak az angyalok

Megjelent a Bagossy Brothers Company ötödik nagylemeze, Angyalok a parkolóban címmel.
 
A Carson Coma és Horváth Tomi is a Plázsra tart

A Carson Coma és Horváth Tomi is a Plázsra tart

Ez a hétvége is SzerelemCsütörtökkel indul a siófoki Plázson, majd pénteken a Carson Coma, szombaton pedig Horváth Tomi és Nótár Mary lép a Balaton nagyszínpadára.
 
Ma kezdődik a 27. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a 26. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a buli Fehérvár legfelkapottabb fesztiválján, ahol a legnagyobb húzónév idén egyértelműen a The Black Eyed Peas csapata, de emellett rengeteg más koncert és persze játékok is várják a vendégeket, értékes nyereményekért cserébe. :)
 
A nyár hivatalos aláfestő zenéjét hozta meg a Belau

A nyár hivatalos aláfestő zenéjét hozta meg a Belau

A nemzetközi zenei színtéren is egyre ismertebb Belau az elmúlt években komoly sikereket ért el két koncepcionális albumával. Az Európa-szerte sokat koncertező zenekar, most Berlin egyik legaktuálisabb alt-pop r&b előadójával, a német-japán Mulay-al alkotott. Ennek végeredménye lett az...
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek