Frank-Embacher

Akkor is ismered őket, ha nem: a Two Steps from Hell először Magyarországon

A Two Steps From Hell zenéje mindenki számára ismerős, pláne aki szereti a filmeket, sporteseményeket néz a tévében, filmelőzeteseket néz, videójátékokkal játszik, rádióreklámokat hallgat, olimpiát néz vagy csak videókat böngész a YouTube-on, az Instagramon vagy a TikTokon.
 
Fékomadta: Zsámbékon még mindig nincs vége a fesztiválszezonnak

Fékomadta: Zsámbékon még mindig nincs vége a fesztiválszezonnak

Veszprém mellett a másik kedvenc helyünk Zsámbék: vége-hossza nincs a fesztiváloknak ott is :) 2023. október 14-én a Romtemplomnál megelevenedik a középkor. A rendezvény ingyenes!
 
 
Fotó: Komróczki Dia

Okádjon tüzet egy sárkány?

Több teltházas Budapest Park, a Sziget nagyszínpados fellépések és egy saját minifesztivál után újabb mérföldkőre készül a Carson Coma. A Fonogram és MTVA EMA-díjas zenekar eddigi legnagyobb koncertjét adja 2024. április 6-án az MVM Dome-ban, amely nemcsak a nézőszám és a hangerő...
 
Budapesten koncertezik James Blunt

Márciusban Budapesten koncertezik James Blunt

Az október 27-én megjelenő, Who We Used To Be című új albumot támogató turné jövő tavasszal Európába is megérkezik, az egyik állomás pedig március 5-én az MVM DOME.
 
Fotó Quimby

Nyolc év után márciusban ismét arénakoncertet ad a Quimby – addig nem is lépnek fel sehol

Hogy repül az idő... mintha most lett volna, pedig 2016. november 26-án adta Micsodaország című jubileumi koncertjét az Arénában a zenekar, amely során visszatekintett az elmúlt 25 évére...
 
Fotó: Erzsébetváros Hírei

Best of Presser – életmű lemezről lemezre

Ötlemezes életmű-sorozatban jelenteti meg a 75 éves Presser Gábor pályafutásának népszerű dalait a Hungaroton. A kiadványok az Omega- és LGT-számok mellett a színházi munkákból és más előadóknak írt szerzeményekből is válogatnak. Az öt CD-ből álló életműsorozat egyenként...
 
 
Komolyzene nincs, csak zene van

Komolyzene nincs, csak zene van

A városban több helyen találkozhattok ezzel a plakáttal. De MI EZ?
 
Carson Coma osztálytalálkozó az MVM Dome-ban

Thuróczy Szabolcs jól megfenyegette a Carson Coma zenekar tagjait

Még alig ültek el a CC-minifesztivál hangjai a Parkban, máris új hírrel szolgálhatunk a zenekarral kapcsolatban: jövőre egy fergeteges koncerttel ünneplik meg ötödik születésnapjukat április 6-án az MVM Dome-ban – a csapat eddigi legnagyobb bulijával.
 
Visszatért Budapestre Sir Rod Stewart

Visszatér Budapestre Sir Rod Stewart

2018-ban ott voltunk az arénás koncertjén, aztán pár évvel később is erre járt: nem megerősített infók szerint énekelt egy puccos esküvőn mintegy 300 milláért – de most megint mindenkinek dalolni fog, nem csak az ifjú párnak: a legnagyobb slágerit hozza el 2024. június 22-én lép...
 
Cicaverzum: Kiss Tibi is szerepet vállalt az új magyar abszurd romantikus komédiában

Kiss Tibi is felbukkan az új magyar romkomban

Október 19-én mutatják be országszerte a mozikban Szeleczki Rozália első nagyjátékfilmjét,a Cicaverzumot. A film egyik mellékszerepében Kiss Tibi tis feltűnik, a filmzenéért Czitrom Ádám felel, de jutott feladat benne Beton.hofinak is.
 
Fotó: Louis Tomlinson/FB

Van élet a One Direction után: Louis Tomlinson első budapesti koncertjét adja szeptemberben

Louis Tomlinson a One Direction tagjaként vált ismertté, amely minden idők egyik legsikeresebb fiúbandája volt. Néhány hete az énekes bejelentette, hogy második albuma Faith In The Future címmel 2022. novemberében jelent meg, amit egy világkörüli turné követ majd: első magyarországi...
 
Kikerekedett a történet: megvannak az idei Kerekdomb Fesztivál első nevei

A nyárnak lassan vége, a fesztiválszezonnak azonban még nincs: Kerekdomb

A fesztivál idén szeptember 15-17. között csalogatja a látogatókat Tállya varázslatos dűlői közé, ahol zenével, színházzal, irodalommal, aktív programokkal és természetesen finom borokkal és falatokkal merülhetnek el az ősz első napjaiban.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek