A Rómeó és Júlia üzenete rég volt ennyire aktuális – a musical áprilisban az Arénában búcsúzik

„Szerelem a gyűlölet ellen!" Három év kényszerhallgatás után, 2022. április 14-én este ismét a Papp László Budapest Sportaréna színpadán látható Gérard Presgurvic világsikerű musicalje.

Fotó: Göbölyös László
Fotó: Göbölyös László

IDŐPONTVÁLTOZÁS! Utoljára lehetsz király – a Rómeó és Júlia musical az Arénában

2021. szeptember 16-án este két év kényszerhallgatás után ismét a Papp László Budapest Sportaréna színpadán hódít Gérard Presgurvic musicalje, amit pontosan 20 éve mutattak be először Párizsban – írtuk nemrég, azonban a produkció szervezői – a "jelenlegi helyzetre" hivatkozva...
 
Mi lett volna, ha a hősnő nem hal meg a Rómeo és Júlia végén?

Mi lett volna, ha a hősnő nem hal meg a Rómeó és Júlia végén?

Novemberben mutatták be a West Enden azt a musicalt, amely ezt a kérdést járja körbe – rengeteg zenével. És nem is akármilyennel...
 
 
Anyák egymást közt :)

Rómeó és Júlia-klipforgatás 500 önkéntes kórustaggal

Arról már beszámoltunk, hogy a kedvelt musicalt szeptember 14-én újra bemutatják a budapesti Sportarénában (nem az eredeti szereposztásban!). A jubileumi előadást megelőzően Rómeó és Júlia duettjéhez forgatnak klipet – sok száz közreműködővel.
 
Lehetsz király: Rómeó és Júlia-szülinap az Arénában

Lehetsz király: Rómeó és Júlia-szülinap az Arénában

A Rómeó és Júlia musical 15. szülinapját különleges, az Aréna sajátosságait kihasználó, látványban gazdag produkcióval ünneplik szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token  az MVM Dome-ban

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk...

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azt mondjuk: május 1. – te azt mondod: Tabán!

A Tabán az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne. Török Ádám és a Mini az LGT-vel közösen indították el a május 1-jei tabáni koncertek hagyományát, sajnos, már egyikük sem lehet ott, de mutatjuk, kik igen!

Csak magyar zeneszámok hangzanak majd el a Tour de Hongrie május 9-i szakaszán

Az Él a Zene! elnevezésű kezdeményezés keretén belül május 9-én bizonyos üzletekben és rádióadókon – valamint liftekben – csak magyar dalok szólnak majd, reflektorfénybe helyezve ezáltal a magyar szerzőket és előadókat.
Új koncertek