IDŐPONTVÁLTOZÁS! Utoljára lehetsz király – a Rómeó és Júlia musical az Arénában

2021/09/10  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

2021. szeptember 16-án este két év kényszerhallgatás után ismét a Papp László Budapest Sportaréna színpadán hódít Gérard Presgurvic musicalje, amit pontosan 20 éve mutattak be először Párizsban – írtuk nemrég, azonban a produkció szervezői – a "jelenlegi helyzetre" hivatkozva – most kiadtak egy közleményt: az előadás elhalasztották, új időpontja 2022. április 14., 19.00; a helyszín változatlanul a Papp László Budapest Sportaréna.

Fotó: Göbölyös László

A megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra, ugyanarra a székre, ahova azok eredetileg szóltak.

„Az a célunk, hogy a musical 20 éves jubileumát megfelelő körülmények között, méltóképpen ünnepelhessük meg. Az egész stáb nevében is köszönjük hűséges közönségük támogatását, kitartását és türelmét" – kommentálták döntésüket.

A 2019. szeptemberi dupla előadás sikerét és tavaly a korlátozások miatt elmaradt előadást követően a tervek szerint utolsó alkalommal lesz látható az Arénában a világirodalom legszebb szerelmes története. A rajongók végtelen türelmét egy különleges szereposztással hálálják meg a szervezők: ezúttal több olyan sztár színész is feltűnik a darabban, akikkel még a kezdetekben a Budapesti Operettszínházban vitték sikerre a musicalt Magyarországon.

Erre az egy alkalomra fogadta el a felkérést Janza Kata (Capuletné), Vágó Bernadett (Júlia szerepében Kardffy Aisha mellett), Szabó P. Szilveszter (Tybalt szerepében Horváth Dániel mellett), Csuha Lajos (Capulet szerepében Makrai Pál mellett) és Földes Tamás (Lőrinc barát). Mészáros Árpád Zsolt pedig visszatér az eredeti karakteréhez, ismét Benvoliót fogja megformázni Kerényi Miklós Máté mellett.

Házigazda: Szulák Andrea

Rendező: Kerényi Miklós Gábor KERO

Zenei vezető: Nyers Alex

 

Rómeó és Júlia, musical, Aréna

Képtár

  • IDŐPONTVÁLTOZÁS! Utoljára lehetsz király – a Rómeó és Júlia musical az Arénában kép 89448
 

 

Szólj hozzá!


Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

A nagy érdeklődésre tekintettel, a kényelmes bejutás érdekében a meghirdetettnél korábban, 16 órakor megnyitják a kapukat a szombati 65 éves...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Szimfonikus zenekarral kísért fizika bemutató is lesz a Kutatók éjszakáján

Összesen mintegy 70 különleges programmal, köztük szimfonikus zenekarral kísért fizika bemutatóval várják a kutatók a tudomány iránt érdeklődőket a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) szeptember 30-án és október 1-jén a Kutatók éjszakája alkalmából, amelyen megnyitja a kapuit az egyetem számos...
Új koncertek