12 év után Budapestre érkezik Alanis Morissette

12 év után Budapestre érkezik Alanis Morissette

Az énekesnő 12 év után – idén október 12-én ad koncertet Magyarországon a Papp László Budapest Sportarénában, a LiveNation szervezésében.
 
Megvan az Open Road Fest első 15 fellépője

Megvan az Open Road Fest első 15 fellépője

Azt mindenki tudja, hogy az a buli lesz a legjobb, ami nehezen indul, márpedig az idei Open Road Fest története úgy kezdődött, hogy lemondták. Aztán fordult a kocka, és most már biztos, hogy 4 nap alatt 3 helyszínen közel 30 koncerten bulizhatnak azok, akik június 10. és 14. között...
 
 
30 éves fennálását ünnepli a Therapy?

30 éves fennállását ünnepli a Therapy?

Az északír rockerek bejelentették, hogy 2020. március 6-án jelenik meg az együttes 30 éves évfordulójára készített Greatest Hits (The Abbey Road Session) válogatásalbum.
 
Árpa Attila készítette a Bagossy Brothers Road Movie-ját

Árpa Attila készítette a Bagossy Brothers Road Movie-ját

Augusztusi indulása óta immáron negyedik alkalommal jelentkezik a Road Movie, a legnépszerűbb hazai előadók utazó mozija, amely hazánk ismert, vagy éppen eldugott kincseit mutatja be. A Balaton, Kishegyes és a Mecsek után a Bagossy Brothers Company-val Erdélybe utazunk. A Visszajövök...
 
BRÉKING: Mégis lesz Harley-fesztivál Alsóörsön!

BRÉKING: Mégis lesz Harley-fesztivál Alsóörsön!

Októberben a fesztivál szervezői a honlapjukon közölték azt a hírt, mely szerint egy év "alkotói szabadságra" mennek, és 2021-ben rendezik meg a következő, immáron 21. Open Road Festet. Ezt most felejtsétek el!
 
Bérczesi Robi és a Road Movie

Heti termés: mindenféle SZ-betűs himnuszok magyar előadóktól

Szakítás, szabadság, szerelem – csupa SZ-betűs szó, ráadásul nem mondhatjuk, hogy ritkán fordulnak elő a dalokban... Az alábbi egy ígéretes zenei kísérlet arra, hogy lehet ismételten megtölteni ezeket a frázisokat egyedi tartalommal :)
 
 
Bemutatták a Tina Turnerről készült musicalt – a címadó legenda is megjelent a premieren

Bemutatták a Tina Turnerről készült musicalt – a címadó legenda is megjelent a premieren

A Tina Turner életrajzát feldolgozó, a sztár híres dalaival teletűzdelt musicalt a héten mutatták be a Broadway-n, a Lunt-Fontanne Színházban. A vörös szőnyegen rengeteg sztár átlépdelt – de a legeslegfontosabb szereplője az estének Tina Turner maga volt.
 
Búcsúcsók: nyáron Budapesttől is elköszön a KISS

Búcsúcsók: nyáron Budapesttől is elköszön a KISS

Úgy volt, hogy az END OF THE ROAD elnevezésű búcsúturnéjuk 2020. július 16-án ér a Papp László Sportarénába. Aztán úgy, hogy a zenekar 2021. július 15-én pótolja az elmaradt koncertet. Ez viszont most egy hosszúra nyújtott csücsörítés utáni búcsúcsók lesz, de szerencsére,...
 
Rúzsa Magdi hazalátogatott szülőfalujába

Rúzsa Magdi hazalátogatott szülőfalujába

A Facebook oldalunkon tegnap mutattuk meg Rúzsa Magdi új klipjét – most a történetét is hozzáadjuk...
 
Fotó: Open Road fest

Jövőre elmarad a Harley fesztivál Alsóörsön

A fesztivál szervezői a honlapjukon közölték a hírt: egy év "alkotói szabadságra" mennek, és 2021-ben rendezik meg a következő, immáron 21. Open Road Festet.
 
Sör, csülök, Pa-dö-dő

Sör, csülök, Pa-dö-dő

Idén először tartanak Sör és Csülök Fesztivált a siófoki Fő téren szeptember 13-15. között. A legújabb gasztrofesztiválon fellép többek között az Abrakazabra és Biga, a Road és a Pa-dö-dő is.
 
A Margaret Island videójával debütált a Road Movie projekt

A Margaret Island videójával debütált a Road Movie projekt

A Margaret Island Balaton-ihlette dalával indult útjára a VOLT Produkció új projektje, a Road Movie, amely a legnépszerűbb hazai zenekarok és előadók dalaival mutatja be Magyarország különböző városait és régióit, a dalokhoz pedig ismert és elismert filmrendezők készítenek klipeket.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek