FEZEN Klasszik: a különbözetet leihatod a büfében!

2020/05/08  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Bár az idei hagyományos FEZEN fesztiváltól is könnyes búcsút kellett vennünk, a szervezők ígéretéhez híven, szeptemberben jönnek egy 3 napos mini változattal: csak hazai fellépőkkel!

FEZEN Klasszik

Szeretjük a FEZEN-t. Több szempontból is. Igaz, az utóbbi években kapott az ősrajongóktól hideget-meleget egyaránt a szerintük felhígult fellépői gárda miatt, de azt nem lehet elvitatni a szervezőktől, hogy a közönség igényeinek megfelelően igyekeznek minden műfajból a legérdekesebb sztárokat felvonultatni.

Sajnos az idei fesztivált is gajra vágta a vírus, viszont a szervezők ígéretet tettek arra, hogy kárpótlásként szeptemberre kitalálnak valami fájdalomcsillapító megoldást a koncert-hiányos szindrómában szenvedőknek. Bár teljes lista még nincs a fellépőkről, az már biztos, hogy visszatérve a kezdetekhez, szeptember 11-12-13. lesz az a bizonyos 3 nap, amikor csak és kizárólag hazai sztárok lépnek majd fel a FEZEN Klasszik névre hallgató eseményen.

Nagy valószínűséggel az ősFEZENesek is elégedettek lesznek majd a felhozatallal, mivel a Tankcsapda, a Road, az Omega, a Vad Fruttik, és a Kowalsky meg a Vega már tutira színpadra lép, de azért csak befér még a keretbe egy Halott Pénz is. ;)

Egyébiránt a jegyárak is olcsóbbak lesznek, és aki esetleg nem várná meg a már korábban birtokba vett bérletével a 2021-es szezont, annak alkalma lesz itt felhasználni. A különbözetet pedig lefogyaszthatja majd a büfében. Korrekt.

Mi már be is véstük a naptárunkba óriási betűkkel, kövéssétek a példánkat! ;)

 

FEZEN, FEZEN Klasszik, fesztivál, 2020, koncert, Omega, Tankcsapda, Road, Vad Fruttik, Halott Pénz, Kowalsky meg a Vega

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek