Városi halottasház az Akváriumban

Először jön Magyarországra a ZillaKami és SosMula által New Yorkban megalapított hardcore rap duó, a City Morgue. Az Akváriumban az új lemezüket mutatják majd be, és garantáltan nem lesz halotti csend július 9-én, a NagyHallban.

Rhapsody in Blue – ez lesz az utolsó Bohém Fesztivál
Lindsey Stirling az MVM Dome-ban lép fel

Lindsey Stirling az MVM Dome-ban lép fel

A 27 millió követővel rendelkező, többszörös díjnyertes, világhírű hegedűművész bejelentette 2024-es európai és brit turnéjának dátumait,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A régi Olof Palme-bulik hangulatát idéző partival búcsúztatja kiállítását a Millenium Háza

Egyetlen és utolsó estére életre kelnek a "Mélység/élesség – Remekművek a magyar Fotográfiai Múzeum gyűjteményéből" című kiállítás képei, mely univerzumba most te is beléphetsz. Dresscode: monokróm.

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade, Janelle Monáe, Whitney Houston, Maria Callas, Edith Piaf mellett Blaha Lujza, Karády Katalin, Cserháti Zsuzsa, Rúzsa Magdi és még sokan mások "szerepelnek".
Új koncertek