KANDELA: új zenei és fényművészeti fesztivált rendeznek a Skanzenben

Egyedi fényalkotásokkal, koncertekkel, táncházakkal, konferenciaprogrammal és különleges gasztronómiai kínálattal várja az érdeklődőket május 30-tól június 1-ig a szentendrei Skanzen – a Fonó, a PajtaKult és független fényművészek együttműködésével.

Fotó: Skanzen/FB
Márton-napi újborfesztivál és libator koncertekkel a szentendrei Skanzenben

Márton-napi fesztivál koncertekkel és lámpás felvonulással a szentendrei Skanzenben

Kézműves borászatok boraival, libaételekkel, lámpás felvonulással, kézműves foglalkozásokkal és koncertekkel várja a Szent Márton Újborfesztiválon és Libatoron a szentendrei Skanzen egész hétvégén az érdeklődőket.
 
Fotó: Szentendrei Skanzen (2016)

Locsolkodás a Szentendrei Skanzenben

Húsvéti programokkal, koncertekkel, valamint természetesen hímestojás-készítéssel és locsolkodással várja a látogatókat április 9-én és 10-én a Szentendrei Skanzen.
 
 
Szinetár Dóra és Makranczi Zalán  a Szamos cukrászdában –  pénteken kezdődik a Szentendrei Tavaszi Fesztivál

Falusi Mariann, Rost Andrea, Pokorny Lia – pénteken kezdődik a Szentendrei Tavaszi Fesztivál

Március 17-én kezdődik és április 2-ig tart a Szentendrei Tavaszi Fesztivál, amelynek gerincét szóló és duó produkciók adják.
 
Több ezer mécses Szentendrén – Ivan Dan

Több ezer mécses Szentendrén – Ivan Dan

Ivan dan a szentendrei dalmátok Keresztelő Szent János ünnepe, amelynek hosszú évek óta megvannak a hagyományai – teremteni tehát nem kell már, de hozzájárulni lehetséges: mindenkit örömmel látnak, különösen azokat, aki segíteni kívánnak az ünnepi látvány, hangulat...
 
Fotó: Szentendrei Skanzen

Zenés-táncos húsvét a Szentendrei Skanzenben

Az ország legnagyobb szabadtéri múzeumában a hétvégén a hazai és a határon túli magyar közösségek zenei- és tánchagyományai, díszítési motívumai is megjelennek majd a portákon és a színpadokon is.
 
Fotó: MANK

Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva bemutatja: ArtKert összművészeti fesztivál

A Szentendrei Régi Művésztelep kertjében rendezett programon koncertek, képzőművészeti foglalkozások, művészeti séták, táncos performanszok, zenés tárlatvezetés, filmklub és sok-sok zene várja a kicsiket és nagyokat egyaránt 2021. augusztus 27. és 29. között.
 
 
Gyertyaúsztatással, koncertekkel ünnepli a Dunát Szentendre

Gyertyaúsztatással, koncertekkel ünnepli a Dunát Szentendre

Július 17-én – már 13. alkalommal – kerül sor a helyi hagyományokra épülő Szentendrei Ister Napokra, amely számos, a Duna köré szerveződő vízi és vízparti programot kínál a helybelieknek és az odalátogatóknak.
 
Fotó: David Dibert (Pexels)

Ezer mécsest gyújtanak Szentendrén a Duna-parton

Régi hagyomány újjáélesztésével emlékezik meg Szent Iván napjáról Szentendre dalmát közössége július 27-én.
 
Fotó: Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva

Gumikacsa-verseny és koncertek – Szentendre újra éjjel-nappal nyitva lesz

A Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivállal búcsúztatja a nyarat a Duna-parti város augusztus utolsó hétvégéjén. A három nap alatt több mint 250 program várja a látogatókat.
 
Fesztivállal űzik ki a pestist Szentendréről

Fesztivállal űzik ki a pestist Szentendréről

Péterfy Bori & Love Band, PASO- és ColorStar-koncert, lampionos felvonulás, hajóverseny, de számos hátborzongató program is várja a közönséget a Szentendrei Pestisűző Fesztiválon június 15-én és 16-án.
 
Fotó: Ilargian Faus/Pexels

A kutyajósdától a sörfesztiválig

Tréfás asztrológiai elemzéssel, kártyavetéssel és számmisztikai elemzéssel is várják az állatbarátokat a szervezők az idei Belvárosi Kutyafesztiválon, amelyet a gazdátlan állatok örökbefogadásának népszerűsítésére rendeznek meg május 4-én a főváros V. kerületében.
 
Karnevállal búcsúztatják a telet Szentendrén

Karnevállal búcsúztatják a telet Szentendrén

Maskarások, farsangifánk-variációk, fánksütő workshopok, koncertek, fáklyás-álarcos felvonulás, gyerekprogramok és gasztronómiai vásár is várja a közönséget a Szentendrei Karneválon március 2-án és 3-án.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek