Az Urániában idén is a Beatles legendás filmjével kezdődik szilveszter éjszakája

Az Egy nehéz nap éjszakája digitálisan felújított és újrakevert változata egyetlen alkalommal ismét látható. A vetítés december 31-én 17:30-kor kezdődik.

Az Urániában idén is a Beatles legendás filmjével kezdődik szilveszter éjszakája
Darvas Ferenccel és fiai az Urániában

Darvas Ferenc és fiai az Urániában

A Darvas fiúkkal itt-ott már találkozhattál, Benedekkel anno a Cabaret Medrano és a Vasárnapi gyerekek, Kristóffal például a Specko Jedno koncertjein, de kísért ő már némafilmeket és számos zenészt is. Az Uránia-béli est azonban az édesapjukról, Darvas Ferenc zongoristáról, számos...
 
Fotó: Uránia Nemzeti Filmszínház

Mindez világ örvendezzen! – Különleges koncertsorozattal zárja az évet az Uránia

Hét különleges program várja decemberben a könnyűzene és a komolyzene kedvelőit az Uránia Nemzeti Filmszínház most záruló két koncertsorozatában.
 
 
Carbonziált filmzenék és filmesített carbondalok az urániában

Carbonziált filmzenék és filmesített carbondalok az Urániában

A Crossover Uránia a Nemzeti Filmszínház műfajokon átívelő koncertsorozata, ahol minden előadó valamilyen különleges produkcióval lép színpadra, november 12-én például a Carbonfools ad különleges koncertet.
 
Crossover Uránia – 12 koncert az átjárhatóság jegyében

Crossover Uránia – Az első koncert a világ legveszélyesebb útjára visz el

Az Uránia Nemzeti Filmszínház új, műfajokon átívelő szériájában tizenkét előadás szerepel, a könnyűzenei koncertsorozat a Zoord együttes lemezbemutató koncertjével indul pénteken.
 
Fotó: Budapesti Klasszikus Film Maraton Facebook

Ingyenes szabadtéri vetítések a Szent István téren

A Nemzeti Filmintézet jóvoltából idén is lesz Budapesti Klasszikus Film Maraton szeptember 22-28. között több fővárosi helyszínen, aminek nem titkolt célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar filmkultúra értékeire. A 4. alkalommal megrendezendő programsorozat idén a szülinapos Zsigmond...
 
Fotó: Group’n’Swing/FB

A zenekar játszik tovább: az Urániában mutatja be új lemezét a Group’n’Swing

Az idén 13 éves, Fonogram-díjas Group’n’Swing zenekar rendre megtölti a MÜPA, a MILLENÁRIS, a MOM Kulturális Központ, a RAM Colosseum, a Várkert Bazár és a Városmajori Szabadtéri Színpad koncerttermeit, bizonyítva, hogy van igény nagyszínpadi showműsoraikra.
 
 
Fotó: glidemagazin.com

Csak egyszer, csak most: Joni 75 az Urániában

2018. november 7-én ünnepelte 75. születésnapját a legendás énekesnő Joni Mitchell, akit azon a jeles napon igazi zenészikonok köszöntöttek különleges koncert keretében. Eme koncertről készült felvétel egyetlen alkalommal, március 23-án lesz látható az Uránia Nemzeti Filmszínházban.
 
Prince indítja a Rock Klasszikusok koncertfilmsorozatot az Urániában

Prince indítja a Rock Klasszikusok koncertfilmsorozatot az Urániában

Rock Klasszikusok címmel hat legendás rockkoncertet idéz meg mozivásznon 2018 első felében az Uránia Nemzeti Filmszínház új sorozata, amely január 12-én Prince koncertfilmjével indul.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek