Bazi nagy tribute buli az Arzenálban a hétvégén

Foo Fighters, Linkin Park, Rage Against The Machine, Metallica, AC/DC... és akkor csak párat említettünk abból a 24 zenekarból, akiknek a klasszikusai kihagyhatatlanná teszik az Arzenál nyári Tribute Maratonját.

Bazi nagy tribute buli az Arzenálban a hétvégén
Fenyő Miklós, Carson Coma, Nox: először adnak koncertet a Tokaj Fesztiválkatlanban

Fenyő Miklós, Carson Coma, Nox: először adnak koncertet a Tokaj Fesztiválkatlanban

Mellettük Kispál és a Lovasi, Zorán és a 40 éves István, a király rockopera is szerepel a Tokaj Fesztiválkatlan idén nyári programjában. Az előadásokra jegyeket is vásárolhattok a linkekre kattintva.
 
Clayderman, Majka-Curtis, Boban Markovic, Rúzsa Magdi – nem egyszerre!

Clayderman, Majka-Curtis, Boban Markovic, Rúzsa Magdi – nem egyszerre!

Mások mellett Richard Clayderman, Rúzsa Magdi, Majka & Curtis vagy a Palya Beával kiegészülő Boban Markovic Orkestar is fellép idén nyáron a Tokaj Fesztiválkatlanban.
 
 
 Tokaj Fesztiválkatlan 2021

A dal újra a miénk: Tokaj Fesztiválkatlan 2021

Az ország egyik legnagyobb szabadtéri színháza idén nyáron újra rengeteg produkcióval, koncerttel, színházi előadással várja a közönségét.
 
Fotó Bor Zoltán; forrás: Endrédi Bálint FB

Meghalt a kerekesszékes bulikirály – ég veled, Bálint!

Egy szűk hónappal ezelőtt közöltük a felhívást, hogy a több komoly betegséggel is küzdő, de a küzdelmet fel nem adó, az élet minden adományát százszorosan értékelő fiatalember, Endrédi Bálint segítségre szorul.
 
Fotó: Endrédi Bálint /FB

Gyerünk, srácok: fogjunk össze a kerekesszékes bulikirályért!

Endrédi Bálint híres lett. Azért lett híres, mert imádja az életet és rengeteg buliban, fesztiválon volt ott. Ez azért elég sok emberre igaz lenne, de Bálintot a betegsége kerekesszékbe kényszerítette, így leginkább olyan fotók készültek róla, amelyeken mopedjével együtt a...
 
Ilyen volt tavaly...

Nem lesz nagyszínpad a ma kezdődő szüreti fesztiválon Tokajban

Ma kezdődik és vasárnapig tart a Tokaji Szüreti Napok: a rendezvényen lesz többek között utcaszínház, népi játékok tere, tűzzsonglőrshow és interaktív történelemóra, de bemutatkoznak a gólyalábasok és vásári komédiások is
 
 
Nyárvégi szuperbulik a Tokaj Fesztiválkatlanban

Nyárvégi szuperbulik a Tokaj Fesztiválkatlanban

Augusztusban és szeptemberben számos programmal, koncertekkel, színházi produkciókkal, humoresttel, neves szakemberek előadásaival várja a közönséget a Tokaj Fesztiválkatlan. A programokat a színház három játszóhelyén, a Fesztiválkatlan nagyszínpadán, Teátrumában és a Paulay Ede...
 
Vajon megkóstolja a tokajit Bonnie Tyler?

Vajon megkóstolja a tokajit Bonnie Tyler?

Az ikonikus brit rockénekesnő legnagyobb slágereivel és új dalaival érkezik július 27-én a Tokaj Fesztiválkatlanba.
 
Apropó: hiányzik a Hegyalja Fesztivál...

Alexandrov, Lord of the Dance, Bonnie Tyler – felizzik a Tokaj Fesztiválkatlan

Ötödik, jubileumi szezonját kezdi meg a Tokaj Fesztiválkatlan, az ország egyik legnagyobb szabadtéri színháza, ami 3 az egyben: magába foglalja a Fesztiválkatlan Nagyszínpadát, a Teátrumot és a Paulay Ede Színházat.
 
Fotó: Szigliget – Hegyi Júlia

Ezen a gyönyörűséges helyen is koncertezik a Margaret Island!

A zenekar a "Legszebb színek 2019" elnevezésű nyári turné során olyan különleges helyszíneken lép fel, mint a Margitszigeti Szabadtéri Színpad, az aggteleki Baradla-barlang, a Szigligeti Vár, Pannonhalma és a Tokaj Fesztiválkatlan.
 
Bonnie Tyler, Havasi Balázs, és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajon

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!
 
Fotó: Volt Fesztivál Facebook

Új helyszín, új szolgáltatások – 3 hét múlva Volt lesz

Kevesebb mint egy hónap múlva startol a Volt Fesztivál Sopronban, ahol az Iron Maiden-re érkező rajongók jóvoltából egy nap már biztosan telt ház lesz. És persze tömeg is. Az viszont örömhír, hogy működni fog re:pohár rendszer, és a napi karszalag is gazdagodik egy csippel.
 
Beton.Hofi alteregója a Szelektorban

Beton.Hofi alteregója a Szelektorban

Telekom Electronic Beats 2024: pop-, klub- és kísérleti zenei műfajban összesen 34 zene jelenik meg május 24-én, és idén először videó...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csillag Az Égen: az Erkel Színházba készül a Bagossy Brothers

A gyergyószentmiklósi Bagossy Brothers Company októberben az Erkel Színházban mutatja be új műsorát – a csapat közel egy éve dolgozik a Csillag Az Égen című projekten.

Crossover zenei forgatag a Tüskecsarnokban

Műfajokon átívelő show-val készül első magyarországi fellépésére a világhírű filippínó énekes, Marcelito Pomoy. A világslágereket, egyedülálló látványvilágot és koreográfiát felsorakoztató Ultimate Show május 24-én látható a Tüskecsarnokban, nemzetközi sztárvendégekkel és a „crossover néptánc” egyedülálló...
Új koncertek