Fotó: fifa.com

Budapest több pontján forgott a foci-vb hivatalos himnuszához készült klip

Ímhol a 2018-as FIFA labdarúgó-világbajnokság himnuszának videoklipje, melyet májusban a legnagyobb titokban Budapesten forgattak egy hazai stáb, több mint száz táncos, zenész és futballzsonglőr segítségével. Ami a helyszíneket illeti, a Nagyvásártelep, a Hajógyári Sziget K-hídja,...
 
Fotó: FIFA

Robbie Williams boldog, hogy megnyithatja a focivébét

Robbie Williams énekes és a kétszeres világbajnok brazil Ronaldo mellett Aida Garifullina orosz operaénekesnő jut szerephez a labdarúgó-világbajnokság csütörtöki megnyitóján.
 
 
Fotó: Russia Beyond

Ez lesz az orosz vuvuzela!

Az oroszok a szurkolásnak egy speciális formájával is készülnek a csütörtökön kezdődő labdarúgó-világbajnokságra: a turisták által kedvelt ajándéktárgyat, a fából készült, népművészeti motívumokkal gazdagon díszített evőkanalat vetik be zajkeltő eszközként.
 
Fotó: PLÁZS Siófok

Focivébével és Punnany-koncerttel nyit a PLÁZS

Június 16-án egy fergeteges Punnany koncerttel nyit a hely, de már 14-én ott ülhettek az óriáskivetítő előtt, a foci VB nyitómeccsén.
 
A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után visszatér a Bijou

A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után...

12 év után friss számokkal és májusi újraalakuló koncerttel jelentkezik a magyar Bijou zenekar.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.

A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában

A zenekar idén ünnepli a Halott Pénz-sztori 20 éves jubileumát – 20 éve annak, hogy Marsalkó Dávid megjelentette az első Halott Pénz-dalt. Miközben javában készülnek a stadionos ünneplésre, a stúdióban is aktívak maradtak, érkezett is egy új dal.
Új koncertek