Andrea Bocelli énekel az Eb megnyitóján

A Telex információi szerint a világhírű olasz énekes lép fel a pénteken kezdődő Európa-bajnokság megnyitó ünnepségén Rómában. A művész Puccini Nessun Dorma című szerzeményét fogja elénekelni.

A fotó illusztrávió (Forrás: Inter)
Martin Garrix feat. Bono & The Edge: megjelent az Európa-bajnokság hivatalos dala

Martin Garrix feat. Bono & The Edge: megjelent az Európa-bajnokság hivatalos dala

Egy év várakozási és titkolózási után a dal végre letölthető és elérhető minden digitális platformon.
 
Sabina live

Van ebben valami abszurd: lesz főcímdala a Fonogram-díjnak

Azt ugyan nem értjük, miért kell egy, a teljes zenei palettával foglalkozó díjátadónak 1 db szignál, de biztos van rá jó magyarázat, csak mi nem vagyunk eléggé befogadók.
 
 
Fotó: pexels

Van-e nálatok alkohol? 10 híres magyar piálós zene (focimeccsekhez)

Mit van mit tenni: be kell vallanunk, hogy – tetézve abbéli bűnünket, hogy nem igazán vonzódunk a magyar focihoz – otthon vagyunk az alkoholban tocsogó magyar dalok témájában. Tudjuk, szégyen ez ránk nézve, de igyekszünk jóvá tenni: a hétvégén majd ̶f̶e̶l̶m̶e̶g̶y̶ü̶n̶k̶...
 
A fotó illusztráció

Marad a páncélban az MTK egymillája: nincs új himnusz

Bár a klubnak volt és jelenleg is van érvényes indulója, a szurkolók már többször jelezték, hogy ideje lenne cserélni, és mivel a vezetés is úgy gondolta, jól jönne egy frissített verzió, belevágtak a projektbe: megpályáztatták a himnuszt, s mivel a fociban van pénz, egymillió...
 
Fotó: Sziget 2019.
 
Fotó:  Placido Domingo Jr. /FB

Placido Domingo fia írta a Virtuózok főcímzenéjét

Ifj. Placido Domingo írta a főcímzenét a komolyzenei tehetségkutató műsor hatodik évadához, amely Magyarország, Csehország, Lengyelország és Szlovákia mellett idén Szerbia tehetségeit is bemutatja majd.
 
 
MTK

Egymillió forintot kap, aki megírja az MTK új indulóját!

Zeneszerzők, szövegírók, figyelem! Új csapatinduló megalkotására írt ki pályázatot az MTK vezetősége – a nyertes a dicsőségen túl bőséges anyagi juttatásban is részesül.
 
Fotó: sportindustry.biz

Martin Garrix készíti a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos dalát (is)

A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapjának beszámolója szerint a 23 éves dj és zenei producer a torna hivatalos bevonuló zenéjéért és a tévéközvetítésekben hallható dallamokért is felel majd.
 
Meghalt Ihász Kálmán

Meghalt Ihász Kálmán

Életének 78. évében csütörtökön meghalt Ihász Kálmán olimpiai bajnok labdarúgó. Hogy jön ez ide? Elmondjuk.
 
Öveket bekapcsolni: kijött Kis Grofó focihimnusza

Öveket bekapcsolni: kijött Kis Grofó focihimnusza

Mi nem értjük, miért a nevezetes esemény után két évvel ünnepli meg a Bulibáró a (kérészéletű) magyar focisikert, a sajtóközlemény szerint ezzel a számmal akarja visszacsalogatja az emléket, amikor egyként ünnepelte az ország a magyar válogatott sikereit.
 
Will Smith: Életem összefoglalójában biztosan benne lenne, amikor a Lánchídon táncoltam hajnalban...

Will Smith: Életem összefoglalójában biztosan benne lenne, amikor a Lánchídon táncoltam hajnalban...

Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság hivatalos dalának előadói, akik vasárnap fellépnek a francia-horvát döntőt megelőző záróünnepségen, egytől egyig imádták Budapestet és élvezték a részben ott zajlott forgatást.
 
Fotó: fifa.com

Budapest több pontján forgott a foci-vb hivatalos himnuszához készült klip

Ímhol a 2018-as FIFA labdarúgó-világbajnokság himnuszának videoklipje, melyet májusban a legnagyobb titokban Budapesten forgattak egy hazai stáb, több mint száz táncos, zenész és futballzsonglőr segítségével. Ami a helyszíneket illeti, a Nagyvásártelep, a Hajógyári Sziget K-hídja,...
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek