Fotó: sportindustry.biz

Martin Garrix készíti a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos dalát (is)

A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapjának beszámolója szerint a 23 éves dj és zenei producer a torna hivatalos bevonuló zenéjéért és a tévéközvetítésekben hallható dallamokért is felel majd.
 
Így lett egy csapásra világhírű a világ legunalmasabb kisvárosa

Így lett egy csapásra világhírű a világ legunalmasabb kisvárosa

A kanadai Mount Pearl vezetőinek volt elég humora ahhoz, hogy arról rappeljenek, voltaképp bazira semmi sem történik a városukban – írja Kreatív.hu.
 
 
Fotó: Varga Jennifer

Megvan az idei Harley-Davidson Open Road Fest himnusza

Jubileumi, 20. évét ünnepli 2019-ben az évek alatt motoros- és rockzenei berkekben ikonikussá vált alsóörsi fesztivál. Az idei himnuszukat éppen egy nagy visszatérő, a Xenon zenekar írta.
 
Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals összerántotta az MC-szcénát

Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals összerántotta az MC-szcénát

Nem, most ez nem karácsony és/vagy jótékonyság: immáron hagyomány, hogy a Kannibálok 10 évenként gondolnak egy nagyot, és összetrombitálják a magyar rapelőadók krémjét. Most ismét időszerű volt.
 
Fotó: YouTube

Óriási a fújolás Majkáék Volt-himnusza miatt

Június 1-jén debütált a 2018-as Volt Fesztivál himnusza a YouTube-on, amit az idén a Majka-Curtis-Pápai Joci triónak köszönhetünk, de egyelőre nem túl szívélyes a fogadtatása.
 
Leforgathatod és megzenésítheted a Himnusz első versszakát!

Leforgathatod és megzenésítheted a Himnusz első versszakát!

10-18 éves diákok pályamunkáit várja Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ: egy olyan Himnusz filmet, melyben elhangzik Kölcsey Ferenc Himnuszának első versszaka, akár szövegesen, akár megzenésítve.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek