Vajon mi lesz az idei RTL-féle Himnusz témája?

A Média1 szerint idén is különleges témája lesz a csatornán az új év első percében felcsendülő Himnusznak.

Szilveszterezők a Blaha Lujza téri aluljáróban 1977-ben. Fortepan/Kereki Sándor
Fotó: Aurevoir./FB

Szeláví!, Aurevoir.

A természet és művészet együttes szeretetét hirdető Szeláví! Fesztivál idén már harmadik alkalommal várja a kortárs kultúra, a fenntarthatósági témák és az aktív programok kedvelőit az Egri vár másolatánál, nem messze Pilisborosjenőtől, június 2-4. között
 
A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A „Campus edition - Éld meg a pillanatot!" címre keresztelt szerzemény nem ismeretlen a zenekedvelők számára, ugyanis az alapja a Tankcsapda 'Ülj le mellém' című dala.
 
 
Ez lesz abból, ha a Bohemian Betyars, Ferenczi György és Oláh József együtt kirándul

Ez lesz abból, ha a Bohemian Betyars, Ferenczi György és Oláh József együtt kirándulgatnak

Megszületett az UbikTúra himnusza, amelynek megalkotásában több mint 15 zenész vett részt, a klipet pedig a táborozók telefonos videóiból vágták össze.
 
Itt az év 2. himnusza: LITTLE BIG - S*ck My D*ck 2020

Itt az év 2. himnusza, ezúttal a LITTLE BIG-től: S*ck My D*ck 2020

Az első a Scooter FCK 2020 című száma volt. Az őrült pop-rave banda új klipje most indokoltan csatlakozik a "Rüheljlük 2020-at" elnevezésű klubhoz, amelybe magunkat is besorolnánk.
 
A fotó illusztráció

Marad a páncélban az MTK egymillája: nincs új himnusz

Bár a klubnak volt és jelenleg is van érvényes indulója, a szurkolók már többször jelezték, hogy ideje lenne cserélni, és mivel a vezetés is úgy gondolta, jól jönne egy frissített verzió, belevágtak a projektbe: megpályáztatták a himnuszt, s mivel a fociban van pénz, egymillió...
 
EFOTT

Földön, vízen és a levegőben: elkészült az EFOTT-himnusz

Bár a fesztiválok szervezői már annak is örülnek, ha az előzetes tervek szerint sikerül megrendezni a 2020-as eseményeket, az EFOTT rádobott még egy lapáttal, hogy még emlékezetesebbé tegye az idei rendezvényt. Megérkezett a hivatalos himnusz Kollányi Zsuzsi, Lotfi Begi és DR BRS...
 
 
Durván áll a bál Törökországban a Bella ciao miatt

Durván áll a bál Törökországban a Bella ciao miatt

És ezen egy cseppet sem csodálkozunk... Történt ugyanis, hogy az Európában a járvány alatti szolidaritás himnuszává avanzsált, egyébként egykori partizán-dalt Izmirben imára hívás helyett sugározták a mecsetek. Nem direkt...
 
Bella Ciao: Kolozsvári zenészek is rögzítették a Covid 19 szolidaritási himnuszát

Bella Ciao: Kolozsvári zenészek is előadták a Covid 19 szolidaritási himnuszát

A Maszol.ro tette közzé, hogy dalt, amelynek több változatűát is bemutattuk már, ezúttal a Transilvania Állami Filharmónia kórusa és a kolozsvári Gheorghe Dima Zeneakadémiához kapcsolódó Bigg Dimm a`Band adta elő egy, a romániai szükségállapot lejárását ünneplő videóban.
 
A kézmosós dalok dömpingje után felüdülés egy mosogatóhimnusz

A kézmosós dalok dömpingje után felüdülés egy mosogatóhimnusz

Őszintén szólva, életünkben nem hallottunk a Car Seat Headrestről, de ahogy azt a legelején mondtuk, a karantén arra is jó, hogy megismerjünk olyan zenekarokat, előadókat, akik még a látóterünk szélét is elkerülték.
 
Úgy tűnik, a Bella ciao lesz a járvány himnusza

Úgy tűnik, a Bella ciao lesz a járvány himnusza

Tegnap arról számoltunk be, hogy a világ egyik, vagy most már egyre inkább legismertebb partizándalát egy, azóta lakhelyelhagyási tilalommal sújtott bajor város lakói "dolgozták fel", ma egy újabb felhasználásáról adunk hírt.
 
Idén a Dalfutár szállítja a Sziget himnuszát

Idén a Dalfutár szállítja a Sziget himnuszát

Hetekkel ezelőtt észrevettük, hogy a Dalfutár dalszerzőket keres a FB-on. Gondoltuk, megkeressük őket, hogy ez így most miért meg hogyan, de annak ellenére, hogy elolvasták megkeresésünket, a mai napig nem reagáltak rá. Sajnáljuk. Ettől még imádjuk a műsort.
 
Fotó: sportindustry.biz

Martin Garrix készíti a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos dalát (is)

A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapjának beszámolója szerint a 23 éves dj és zenei producer a torna hivatalos bevonuló zenéjéért és a tévéközvetítésekben hallható dallamokért is felel majd.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek