Fotó: RTL Klub

Elhunyt az X-Faktor egykori versenyzője, Kovács László Stone

Korábban több infarktusa volt, egy héttel ezelőtt kapott agyvérzést, amit már nem bírt el a szervezete – írja az nlc.hu.
 
Fotó: Celine Dion/FB

A Rolling Stone 200 legnagyobb énekest felsoroló listájába nem fért bele Céline Dion

Az újévkor közzétett lista első tíz helyét soul és R&B énekesek uralják, a csúcsra Aretha Franklin került, a második Whitney Houston, Sam Cooke a harmadik. Viszont hiányzik róla Céline Dion...
 
 
Fotó: Shervin Lainez/Norah Jones FB

Norah Jones, Joss Stone és Alvaro Soler a jubileumi VeszprémFesten

Alvaro Soler, Mariza, Joss Stone, valamint Norah Jones lép fel július 12. és 16. között, a 20. VeszprémFest nagyszínpadán – jelentette be a fesztivál.
 
A fotó illusztráció: massivart.com

Yoko Ono és John Lennon fia, Sean Budapestre jön!

Yoko Ono-kiállítás nyílik a Magyar Nemzeti Múzeumban. "A háborúnak vége! Ha akarod – Tribute to Yoko Ono" című kamarakiállítás jövő vasárnap nyílik Budapesten.
 
Fotó: Vedran Božičević

Az új legnagyobb kisfesztivál: Bear Stone – magyar fellépővel

A Bear Stone Festival idén a semmiből bukkant fel a régió fesztiváltérképén, és azonnal berobban a legizgalmasabb boutique fesztiválok sorába. Az induló év a legjobb reklám lett nekik, és idén jó eséllyel megduplázzák a psyhs-stoner-rockrajongók számát egy olyan fesztiválon, ahol a...
 
Holnap mutatják be a magyar mozik a Morricone-filmet

Holnap mutatják be a magyar mozik a Morricone-filmet

November 3-án kerül a magyar mozikba Ennio Morricone legendás olasz zeneszerző életútját bemutató dokumentumfilm, az ENNIO – Giuseppe Tornatore rendezésében.
 
 
Fotó: Brian MAy

Face It Alone – közzétették az elveszettnek hitt Freddie Mercury-felvételt

A Queen két tagja, Brian May gitáros és Roger Taylor dobos még nyár elején jelentette be, hogy várhatóan szeptemberben a közönség számára eddig ismeretlen, elveszettnek hitt dalt tesznek majd közzé – Freddie Mercury énekével.
 
Budapestre is ellátogat a hamarosan induló Ennio Morricone emlékturné

Budapestre is ellátogat a hamarosan induló Ennio Morricone emlékturné

A mester családja által szervezett, és zenészbarátait, egykori munkatársait is felvonultató, november 5-én Tokióban elrajtoló különleges koncertsorozat 2022. december 18-án ér Budapestre.
 
A Honeybeast meg a stratup – klippremier

A Honeybeast meg a startup – klippremier

Új dallal rukkolt elő a Honeybeast. Ha nem is értünk Tarján Zsófi minden szavával egyet startup-meghatározás ügyben, az új videót szívesen ajánljuk a figyelmetekbe, főleg úgy, hogy mesterséges intelligencia felhasználásával készült. Mondja valaki, hogy az együttes nem halad a...
 
Kicsi szív, ne cipeld, ami nem a tiéd – A Subtones áttért a magyar nyelvű dalokra

Kicsi szív, ne cipeld, ami nem a tiéd – A Subtones áttért a magyar nyelvű dalokra

A hazai jazzpop-szcéna kedvelt koncertzenekara augusztus végén megjelenő Lángolj című lemezén kizárólag magyar nyelvű dalok lesznek hallhatók. A teljes lemezanyagot élőben szeptember 3-án a Várkert Bazárban mutatják be a közönségnek.
 
Fotó: SZIN

Minden napra jut valami zenei csemege a SZIN-en

Már elérhető a napi programbontás a Szegedi Ifjúsági Napok rendezvénysorozatra, ahol idén olyan külföldi sztárok váltják majd egymást a színpadokon, mint az egyedi hangú Rag'n'Bone Man, a ska-punk nagyágyú Russkaja, az angol énekes és dalszerző Tom Grennan, a német DJ fenomén Alle...
 
A Rolling Stones egy ukrán kórussal  – és a közönséggel – adta elő egyik híres számát Bécsben

A Rolling Stones egy ukrán kórussal – és a közönséggel – adta elő egyik híres számát Bécsben

A Dzsvioncsok fiúkórus és a Vognyik lánykórus az Oroszországgal dúló háború ellenére Kijevből utazott el Bécsig, hogy elénekelje a Stones 1969-es klasszikusát – írja a RollingStone magazin.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek