Strand 2020

Titkos produkcióval készül a Strand Fesztivál

50 plusz hazai zenekarral bővülve elkészült a Strand Fesztivál nagyszínpadának teljes beosztása. A szervezők minden eddiginél erősebb line-uppal várják a fesztiválozókat Zamárdiba augusztus 18. és 22. között.
 
Kusetté Rockabilly Night a Mystery Gang vezetésével

Rockabilly és időutazás a Mystery Gang kalauzolásával

A nagy sikerű húszas éveket megidéző Kusetté Gatsby Night után 2020. január 31-én Kusetté Rockabilly Night-tal folytatódik az a rendezvénysorozat, ahol a rock & roll világában pin-up hölgyek várják, hogy táncba vigyék őket – korhű ruhákban, élőzene és remek koktélok között.
 
 
Necc Party

Ez necces lesz! Ráadásul az Arénában...

Az új évtized első nagy durranása minden bizonnyal a Spanish Wax duónak köszönhető, ugyanis az ország legkedveltebb házibulija a Necc Party április 30-án egy éjszakára az Arénába költözik.
 
Egyetlen alkalomra összeállt a Soho Party – de ez az éjjel kivételesen véget ért

Egyetlen alkalomra összeállt a Soho Party – de ez az éjjel kivételesen véget ért

Két évtized után egyetlen fellépés erejéig színpadra állt a '90-es évek legendás csapata, a Soho Party. A Betty Love, Náksi Attila és Döme Dee alkotta trió a Puskás Ferenc Stadion megnyitó ünnepségén adta elő a magyar labdarúgó-válogatott hivatalos himnuszát, "Az éjjel soha nem...
 
Fotó: Major Kata

Startra kész a Strand és a B.my.Lake fesztivál!

Idén újra együtt, egyazon helyen, egyazon időben indul a Strand és a B.my.Lake fesztivál Zamárdiban, közvetlen a Balaton partján. A holnapi kezdés parádésnak ígérkezik, hisz a Petőfi Zenei Díj gálaműsora után a nagyszínpadot John Newman foglalja el, majd utána a hazai kedvenc Follow...
 
Hurricane Party

Hurricane Party tombol a Dürerben

A Hurricane Party tarolja le június 18-án a Dürer Kertet, ahol rickoLus és Bluebird duója a pesti hőhullámokat meglovagolva szörfözik be a hűsítőnek nem mondható éjszakába.
 
 
Mekkora parasztok ezek... – és azok is, akik hagyják

Mekkora parasztok ezek... – és azok is, akik hagyják

A Direkt36 egyik újságírója kitett egy rövid videót az Instagramjára a budapesti Liszt Ferenc repülőtér érkezési oldaláról, ahol dunai hajótörés bulit reklámoznak a fővárosba érkező turistáknak – írja a 444.hu.
 
Thomas Anders és a Korda házaspár is a FEZENen bulizik idén nyáron

A Korda-házaspár és a fél Modern Talking is a FEZEN-en bulizik idén nyáron

Feszegeti a saját határait, egyben tovább is borzolja az ős-FEZENesek idegrendszerét a fehérvári fesztivál szervezőgárdája, ugyanis idén nyáron ők is ráfekszenek retro-hullámra. Ennek köszönhető, hogy az egykori Modern Talking-tag, Thomas Anders és Korda György is a fellépők közé...
 
Plázs

Ingyenes Demjén Ferenc, Magna Cum Laude és Supernem koncertekkel nyit a Plázs!

Alig két hónap, és nyit Siófok legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelye, a Plázs, ahol idén fellép többek közt Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude, a Halott Pénz és Majka is.
 
Tatter Party – ingyenes buli lesz a Nemzeti Lovardában

Tatter Party – ingyenes buli lesz a Nemzeti Lovardában

Igazából sokat nem árul el a Facebook-közlemény, annyit tudunk, hogy február 15-én este egy "felejthetetlen bulizás" vár az érdeklődőkre a Nemzeti Lovardában.
 
Évzáró Puncs Party lesz Siófokon

Évzáró Puncs Party lesz Siófokon

A várossá avatásának 50. évfordulóját ünneplő Siófokon az év utolsó hónapjára is rengeteg program jutott. Mi a programzáró fesztivált ajánljuk figyelmetekbe.
 
Sam Feldt kihagyja a Bacardí Arénát a Szigeten

Sam Feldt kihagyja a Bacardí Arénát a Szigeten

Sam Feldt a balesete miatt (eltört a lába egy robogóbaleset során) nem lesz ott idén a Szigeten. "De nem maradunk így sem nagy buli nélkül, helyette Blasterjaxx fog fellépni" – közölték a szervezők.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek