Fotó: Love Zone

Párkeresés funkyval és titkosszolgálati eszközökkel

Nincs erőltetett társkeresés, a party a lényeg – az ismerkedés csak a ráadás. Ezt ígérik annak a rendhagyó bulinak a szervezői, amit a Symbol Budapestben rendeznek meg február elején.
 
Fotó: Beachattack /FB

A legnagyobb tengerparti fesztivál a közelünkben: Beachattack

Nemrég a siófoki Plázson mutatkozott be, majd augusztus 22-27 között a Pag szigetén fekvő Novalja városában várja a magyar közönséget az egyik legnagyobb tengerparti fesztivál, a Beachattack – amelyet "Horvátoszág Ibizájaként" is emlegetnek.
 
 
Fotó: Amnesia

Kinyitnak a klubok Ibizán

Az Ibiza Rocks nevű szórakozóhely már május 17-én megnyitja kapuit, ők medencés nappali partykkal várják majd a bulizni vágyó fiatalokat – adta hírül blikk.
 
Mekkora esélye van egy induló party zenekarnak jelen pillanatban?

Mekkora esélye van egy induló party zenekarnak jelen pillanatban?

Bátran kijelenthetjük: nulla. Kivéve persze, ha olyan támogatója akad, aki kitart mellette, amíg a helyzet jobbra nem fordul. Még jóval a Nagy Víruspara előtt írtak ki egy felhívást, és nem volt mit tenni, be kellett fejezni a projektet: a második hullám kellős közepén megalakult a...
 
 Jártál a Palace-ba vagy a Flörtbe?

Jártál a Palace-ba vagy a Flörtbe?

Siófok nagystrandján, a Plázson legendás klubok várják egykori vendégeiket egy zenés-táncos nosztalgiázásra a hétvégén.
 
Fotó: Holi Color Party/FB

Megtöltik a festékágyúkat: Holi Color Party Vásárhelyen

Ez idáig elég volt kimenni a Szigetre augusztusban, ha az ember egy kis szeletet magához akart ragadni a Holy Partyk világából, bár évről évre nehezebb volt színes porhoz jutni... Most Csongrádig kell vagy lehet elmenni érte.
 
 
Fotó: SZIN /FB

Kész a SZIN programbontása

Végre megérkezett a SZIN teljes programkínálata is, így most már tényleg eljött az ideje a 2020-as rövidre sikeredő szezon megtervezésének, ami komoly kihívások elé állítja a fesztiválra látogató közeget.
 
Strand 2020

Strand 2020: a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance kilogolt, de van másik!

Eddig reménykedtünk benne, hogy a Strand Fesztivál lesz az üdítő kivétel, ahol minden beharangozott külföldi sztárvendég rendben megérkezik, de sajnos a járvány miatt rengeteg előadó döntött a turnéja halasztása mellett. Így szegényebb lett a rendezvény 4 húzónévvel, de érkeznek...
 
Fotó: Campus Fesztivál Facebook

Így elevenedik meg a Campus fesztivált pótló programsorozat

Ígéretükhöz híven a debreceni Campus Fesztivál szervezői összerakták az elmaradt eseményt pótló Campus Eleven programsorozat fellépőinek névsorát, ahol gyakorlatilag összes hazai kedvenc tiszteletét teszi, legyen az rock, pop, mulatós vagy egy jó hajnalig tartó party.
 
FEZEN Klasszik 2020

Megvan a FEZEN Klasszik napi bontása!

Megvannak a szeptember 11-13. közti FEZEN Klasszik fesztivál húzónevei. Ráadásul rögtön napi bontásban. Csak magyarok, de azok közül a legnépszerűbbek vállalták a hosszú kényszerszünet utáni szórakoztatást.
 
Fotó: Necc Party by Spanish Wax

Ez idén már nem necces...

Az ujjaink már szinte maguktól gépelik a szöveget: ismét egy programhalasztás, aminek nagyon nem örülünk. Az áldozat ezúttal az első Arénás bulijára készülő Spanish Wax duó méltán népszerű zenés-táncos rendezvénye, a Necc Party.
 
Fotó: Andrea Piacquadio/Pexels

Zenével könnyebb – elkészült a PARTYKARANTÉN playlist

Fontos, hogy miközben jelentős áldozatokat hozva magunk és mások egészségére vigyázunk, pozitívak és vidámak maradjunk akkor is, ha nem érintkezhetünk személyesen a szeretteinkkel. Meg senkivel.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek