Fotó: Fashionbeans

Amikor még nem kötelező jól érezni magad: előszilveszteri bulik városszerte

Sokan nem szeretik a szilvesztert, mert úgy gondolják, a kötelező buli sosem olyan jó, mint a spontán. Körbenéztünk, milyen lehetőségek vannak azok számára, akik vagy meg akarják nyújtani az év végét, vagy előtte eggyel akarják elengedni magukat...
 
Több mint 80 koncert az év végi nagy koncerthajrában

Több mint 80 koncert az év végi nagy koncerthajrában

Mások mellett Fenyő Miklós, a Vad Fruttik, a 30Y, a Muzsikás, a Pál Utcai Fiúk, a Zagar, Dés László, az Erik Sumo Band, az Európa Kiadó, a Péterfy Bori & Love Band, a Budapest Bár, a Csík Zenekar és Demjén Ferenc is koncertet ad az év utolsó napjaiban Budapesten.
 
 
Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

A Péterfy Bori & Love Band szokásos, A38-as évzáró-estindító szilveszteri koncertje – friss filmzene-dalokkal, klasszikus balladákkal és nagy közös before-partyval – Magyarország egyetlen kacatpoprock zenekarának idei egyetlen bulija az A38 Hajón.
 
Évzáró Puncs Party lesz Siófokon

Évzáró Puncs Party lesz Siófokon

A várossá avatásának 50. évfordulóját ünneplő Siófokon az év utolsó hónapjára is rengeteg program jutott. Mi a programzáró fesztivált ajánljuk figyelmetekbe.
 
Újrakeverték Cserháti Zsuzsa egyik legkedveltebb dalát

Újrakeverték Cserháti Zsuzsa egyik legkedveltebb dalát

Alapvetően persze nem az ő száma: a Generál játszotta először 1977-ben, a Metronóm ’77 tánczenei fesztiválon (na tessék: 1977-ben is voltak fesztiválok!). Zenéjét Várkonyi Mátyás, szövegét Miklós Tibor írta. Több előadó is próbálkozott vele, de abban megegyezhetünk, hogy a...
 
Budapesti szilveszteri partit dicsér az olasz Vogue

Az olasz Vogue által is megdicsért szilveszteri buli idén még nagyobb dobásra készül

A fesztiváljainkra mindig is büszkék lehettünk, a "nagyok" elhoztak már pár babérkoszorút, de egy "kicsi" is elismerésben részesült: a Vogue Italia válogatásában ugyanis Európa legnagyobb városait lepipálva, Közép-Európa legjobbjai közé került egy szilveszteri fesztiválunk, a...
 
 
A Tankcsapda indítja az új évet az Akváriumban

A Tankcsapda indítja az új évet az Akváriumban

A tavalyi év Lukács Laci 50. szülinapjáról szólt, most itt az újabb alkalom az ünneplésre: január 1-jén különleges klubkoncerttel érkezik az Akvárium Klubba a fennállásának 30. évfordulóját ünneplő Tankcsapda.
 
Aki meggyóntatta Bayer Friderikát – Jenei Sziveszter életműkoncert

Aki meggyóntatta Bayer Friderikát – Jenei Sziveszter életműkoncert

Kinek mondjam el vétkeimet... – megvan? Ez volt az a dal, amellyel az 1994-es Eurovíziós Dalfesztiválon Bayer Friderika képviselte Magyarországot. A dalszerző Jenei Szilveszter maga is fellépett akkor Dublinban, gitáron kísérte az énekesnőt. Most pedig életműkoncertre készül, ahol...
 
Szilveszter a városban

Szilveszter a városban

A zenészeknek (minden kategóriában) a legelfoglaltabb időszak a karácsonyi céges partik ideje és természetesen a szilveszter. Van olyan sztár, aki egy éjszaka 4-5 helyen is fellép. Ma már közöltünk egy válogatást, amely két hét programjait tekinti át, a következőkben csak egy...
 
Ennek a fotónak nem lehet ellenállni!

Ennek a fotónak nem lehet ellenállni!

Ezzel a fotóval illusztrálta a Bohemian Betyars az előszilveszteri koncertje hirdetését, és szerintünk nagyon jó!
 
Fotó: Presser Gábor/FB

Presser Gábor ugyanúgy szilveszterezik, ahogy 16 évig tette

Immár tizenhetedik alkalommal tart közös szilveszteri koncertet az Amadinda Ütőegyüttes és Presser Gábor. A Zeneakadémia nagytermében ezúttal a Szent Efrém Férfikar a produkció vendége.
 
Felléphetsz az év legmocskosabb szilveszteri buliján!

Felléphetsz az év legmocskosabb szilveszteri buliján!

Az idei évet együtt búcsúztatja az Action és az Alcohol. Miközben mindkét csapat nagylemeze készül, a szervezés nem pihenhet: az év végi banzájra további fellépők kerestetnek!
 
Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek