Caramel, Dés László, és a hiperkarma is fellép a nyáron a Városmajorban

Caramel, Dés László és a hiperkarma is fellép nyáron a Városmajorban

Elkészült a Városmajori Szabadtéri Színpad idei szezonjának fellépőlistája, ahol a komolyzenétől kezdve, a jazz-en át a popzenéig, minden stílusból érkezik vendég. Dés László pedig kapásból duplázik.
 
30 év amerikai hiphop-történelem: érkezik a Digital Underground

30 év amerikai hiphop-történelem: érkezik a Digital Underground

Március 7-én a Dürer Rendezvényparkban teszi tiszteletét az annak idején Tupac Shakurnak is ugródeszkát jelentő Digital Underground (feat. Money B and Young Hump).
 
 
Pogózz Daniért!

Pogózz Daniért!

Az S8 Underground Club jótékonysági koncertet szervez egy beteg kisfiú javára február 8-án, pénteken.
 
Fotó: Kék Ló/FB

Egy egész életen át ingyen ihatsz a Kék Lóban!

November elején írtuk meg, hogy bezár a kulturális eseményeiért, koncertjeiért is szeretett, hangulatos kis szórakozóhely, a Kék Ló a Józsefvárosban.
 
Ez lesz a Magashegyi Underground legfontosabb és legnagyobb idei koncertje

Ez lesz a Magashegyi Underground legfontosabb és legnagyobb idei koncertje

December 2-án a Budapest Kongresszusi Központban hallhatjuk először az új dalaikat, egy alaposan átgyúrt-áthangszerelt szimfonikus koncert keretein belül, ahol a Heureka Pop Orchestra kíséri majd a zenekart.
 
Bezár a Kék Ló is

Bezár a Kék Ló is

Bezár a Józsefvárosban a kulturális eseményeiért, koncertjeiért is szeretett, hangulatos kis szórakozóhely, a Kék Ló – vette észre a hely FB-posztját a HVG.
 
 
A 18+-os buli – DreherFeszt

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
 
Fotó:

10 új dal ezen a héten, amit érdemes meghallgatnod

Összegyűjtöttük azokat az új dalokat az underground világból, amik a héten jelentek meg. Kommentben várjuk a ti kedvenc újdonságaitokat!
 
Pokoli aranykor – A 80-as évek hazai underground koncertplakátjai

Pokoli aranykor – A 80-as évek hazai underground koncertplakátjai

Pokoli aranykor címmel nyílik kiállítás pénteken a fővárosi Kieselbach Galériában a nyolcvanas évek magyar underground koncertplakátjaiból. A tárlatot egy vaskos kötet kíséri, amely a plakátok mellett hiánypótló módon bemutatja a kor és a színtér fontos szereplőit.
 
Fotó: The Obelisk

Zenélő brit disznók a Robotban – maga a szürreál

A Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs (nem, nem ragadt be a billentyűzet) októberben lép fel Budapesten, egy ilyen nevű formációnál pedig már első blikkre sejthető, hogy nem a megszokottat várhatjuk tőlük. Ilyen zenét csinálna a Queens of the Stone Age, ha kétszer annyit drogoznának, mint...
 
Magyar zenészek a Legjobb úton című film főszerepeiben

Magyar zenészek a Legjobb úton című film főszerepeiben

A 3F Fesztiválon mutatják be Túri Bálint Márk filmrendező első nagyjátékfilmjét, a Legjobb úton (No Place Like On The Road) című alkotást, amelyben a főbb szerepeket a hazai kortárs underground zenei élet szereplői alakítják.
 
Rühös Foxi - avagy mijafa* van?! Fellép az ország legfeloszlóbb zenekara!

Rühös Foxi - avagy mijafa* van?! Fellép az ország legfeloszlóbb zenekara!

"Minőségi üzenet lemezbemutató" lesz szeptember 26.-án 19.00 órakor a Várfok utcai Fest;tisztít Galériában, fellép Magyarország legfeloszlóbb zenekara.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek