Tilos a tiszavirágok gyűjtése a Tiszavirág Fesztiválon

Négy színpadon csaknem ötven zenés produkcióval, valamint filmvetítéssel, kézműves vásárral, gyermekprogramokkal és pódiumbeszélgetéssel is várják június 20. és 24. között a 16. Szolnoki Tiszavirág Fesztiválra látogatókat

Tilos a tiszavirágok gyűjtése a Tiszavirág Fesztiválon
Fotó: Debreceni Virágkarnevál (2021.)

Félmillió szál dália érkezik a debreceni virágkarneválra

A kötöttségek két éve után teljességében, néhány elemében megújulva tér vissza a virágkarnevál, amelyet 56 éven belül 53. alkalommal rendeznek meg. A karneváli menetben félmillió élővirággal feldíszített tizenkét virágkocsit, és ezerhatszáz felvonulót láthat majd a közönség.
 
Kakukktojás a Fatal Error dalai között

Kakukktojás a Fatal Error dalai között

A Fatal Error 2021-ben nagy fába vágta a fejszéjét, és megjelentette 21 dalos dupla lemezét, ami a Művirágok karneválja címet kapta. A zenekarnak tegnap jelent meg az új klipje, amelyet az első korongon szereplő egyik dalhoz forgattak.
 
 
Három év kihagyás után újra jön a Szolnoki Tiszavirág Fesztivál

Három év kihagyás után újra jön a Szolnoki Tiszavirág Fesztivál

Három év szünet után négy színpadon zenés produkciók, valamint filmvetítés, kézműves vásár, hajótúra és szabadtéri színház várja június 14. és 18. között a Szolnoki Tiszavirág Fesztiválra látogatókat.
 
Fotó: Krebsz Albert

A Cziffra Fesztivál zárása után is nyílnak a zongoravirágok

Az idei Cziffra Fesztivál véget ért, de a Cziffra György-emlékév folytatódik: március 12-én 13.30-kor Zongoravirágok címmel tehetséges, fiatal zongoraművészek adnak rövid koncerteket és helyeznek képzeletbeli virágot Cziffra György zongorájára.
 
A fotók innen: Gerendás Dániel, Balázs-Földi Virág, Hujber Szabolcs

Legyen meg a százezer! Gerendás Dániel és Hujber Szabolcs dalát énekli Balázs-Földi Virág

Bár a klippremier még tavaly év végén volt, a hír most jutott el hozzánk, biztos nem fújt elég erősen a szél, aminek fontosságával Virág bizonyára tisztában van, hiszen évek óta hivatásos és eredményes versenyzője a Kék Szalag vitorlásversenynek.
 
Fotó: Bikali Sándor

Veled más helyzet... Fatal Error klippremier!

Művirágok Karneválja címmel dupla lemezzel rukkol elő rövidesen a zenekar. A lemez első fele júniusban lát napvilágot, melynek előfutáraként ma megjelent a Veled más a helyzet című szám, a zenekart Mirtse Kori (Kontraszt) egészíti ki énekfronton.
 
 
A tiszavirágok idén fesztivál nélkül repülnek ki

A tiszavirágok idén fesztivál nélkül repülnek ki

A 15. Tiszavirág Fesztivál szervezői a túl sok bizonytalansági és kockázati tényező miatt 2022-re halasztották az idei eseményt.
 
Fotó: Tiszavirág fesztivál

Véleményvezérek: Bedől a fesztiválbiznisz?

A Manna FM-en a szakma jövőjéről beszélgettek Csikány Tamás Fácán rockabily dobossal, a Tiszavirág Fesztivál Szolnok koncertszervezőjével, Mészáros Zoltánnal, a VeszprémFest igazgatójával és Kádár Tamással, a Sziget Zrt. ügyvezető igazgatójával.
 
Hogy kaphatott díjat a Sziget úgy, hogy idén nem is volt?

Hogy kaphatott díjat a Sziget úgy, hogy idén nem is volt?

A dolog egyszerű: nem a rendezvényt ismerték el, azt idén nehéz lett volna – bár álmaink 2020-as Szigete indulhatna a legjobb képzelt fesztivál címért –, hanem egy munkatársuk, jelesül Csiszár Virág booking menedzser munkáját. Tekintve, hogy feltehetően idén is éjjel-nappal...
 
Fesztivál törlés

Egy koncerttel és egy már halasztott fesztivállal kevesebb

Reménykedtünk benne, hogy a hazai járványügyi vészhelyzet enyhülésével már nem kell több programtörlős hírrel foglalkoznunk, de sajnos szinte minden napra jut valami elszomorító poszt.
 
Nem marad el, csak átalakul a virágkarnevál Debrecenben

Karnevál nélküli virágkarnevál lesz Debrecenben

Az idén is megrendezik Debrecenben a virágkarnevált augusztus 20-án, csak másképpen, mint az elmúlt fél évszázadban – tájékoztatott a város kulturális alpolgármestere, Puskás István.
 
Virágboltosnak jobb lenni, mint zeneipari dolgozónak?

Virágboltosnak jobb lenni, mint zeneipari dolgozónak?

Tegnap, a Portfolió cikke alapján összeállított írásunkban az olvasható, hogy ha az idei fesztiválok elmaradnak a nyáron, az emiatt a magyar gazdaságból kieső jövedelem akár a 442 milliárd forintos összeget is elérheti. Ez közel 1%-át jelentené a 2019-es magyar GDP-nek.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek