Az Urániában idén is a Beatles legendás filmjével kezdődik szilveszter éjszakája

Az Egy nehéz nap éjszakája digitálisan felújított és újrakevert változata egyetlen alkalommal ismét látható. A vetítés december 31-én 17:30-kor kezdődik.

Az Urániában idén is a Beatles legendás filmjével kezdődik szilveszter éjszakája
Közeleg a nap, amikor BFZ zenészei belevetik magukat a budapesti éjszakába

Közeleg a nap, amikor BFZ zenészei belevetik magukat a budapesti éjszakába

Idén már hetedik alkalommal telnek meg klasszikus zenével Budapest felkapott kávézói, pubjai. A rendezvény idén a 150 éves Budapest születésnapját is ünnepli, ezért a fellépők köre a kezdeményezés történetében először nemzetközivé válik.
 
Orgonák éjszakája

200 éves hangszer is megszólal az Orgonák éjszakáján

Egyedülálló hangversenyre hív a Pannonhalmi Főapátság az Orgonák éjszakáján, 2023. augusztus 5-én. Az esten megtapasztalhatjuk, hogyan is szólt az 1820-as években a kápolna orgonája, hisz a 200 éves hangszert idén tavaszra eredeti állapotába állították vissza, így ugyanazt a barokk...
 
 
Strandok Éjszakája - Gyerekprogramok, buli és éjszakai csobbanás a Lupán

Strandok Éjszakája - Gyerekprogramok, buli és éjszakai csobbanás a Lupán

Július 29-én, a Strandok Éjszakáján már délelőtt 10-kor kezdődik a programsorozat a Budapest „mediterrán tengerpartján", a Lupán. Napközben a gyermekes családok, a napfürdőző strandolók és az aktív beach- és vízisportolók élvezhetik a homokos partot és a türkizkék vizet....
 
Waszlavik Gazember László zenés tárlatvezetés tart a Műcsarnokban

Waszlavik Gazember László zenés tárlatvezetés tart a Műcsarnokban

Koncertek, kézműves promenád, táncház, családi foglalkozások, tárlatvezetések és egyéb programok várják a közönséget a Műcsarnokban szombat délután és este, a Múzeumok éjszakáján.
 
Fotó: Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara

Pokróckoncert Martonvásáron

Tárlatvezetéssel és pokróckoncerttel várják a közönséget a martonvásári Brunszvik-kastély parkjában június 24-én, a Múzeumok éjszakáján.
 
Fotó:  Platon Karataev/FB

Hogy kerül a Platon Karataev a sírkertbe?

Úgy, hogy a Fiumei úti sírkertben, a Kossuth-mauzóleum előtt ad koncertet a Platon Karataev június 24-én, a Múzeumok éjszakáján.
 
 
Minifesztivállal ünneplik a mozik Budapest születésnapját

Egy híján 150! – Minifesztivállal ünneplik a mozik Budapest születésnapját

Minifesztivállal készül Budapest születésnapjára öt fővárosi mozi, ahol stand-up est, impró színház, filmpremier és koncertek is várják az érdeklődőket november 18-án, pénteken.
 
Fotó: A zene éjszakája/FB (2019.)

Nyolc budapesti helyszínen huszonhat minikoncert: jön A zene éjszakája

Bárokban és kávézókban adnak ingyenes minikoncertet a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) kamaraformációi és Fischer Annie-ösztöndíjas ifjú tehetségek november 17-én, A zene éjszakáján.
 
Kávéházak éjszakája Veszprémben

Kávéházak éjszakája – összművészeti fesztivál Veszprémben

18 helyszínen több mint 30 programmal várja az érdeklődőket a Kávéházak Éjszakája idén október 20 és 22 között Veszprémben. Az összművészeti kulturális fesztiválon színházi, irodalmi, zenés-irodalmi programok mellett workshopok, kóstolók és gyerekprogramok várják az...
 
A fotó illusztráció

Szimfonikus zenekarral kísért fizika bemutató is lesz a Kutatók éjszakáján

Összesen mintegy 70 különleges programmal, köztük szimfonikus zenekarral kísért fizika bemutatóval várják a kutatók a tudomány iránt érdeklődőket a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) szeptember 30-án és október 1-jén a Kutatók éjszakája alkalmából, amelyen...
 
Fotó: Galaxisok/FB

Éjszakai programok a pécsi kultnegyedben

Egyebek mellett tárlatvezetéseken, koncerteken, kézműves és gyermekprogramokon, tűzshow-n, divatbemutatón vehetnek részt a látogatók a Zsolnay Negyed Éjszakája elenevezésű rendezvény programjain Pécsen, szeptember 17-én.
 
Éjszaka a Safari Parkban – Bereczky Zoltánnal és Gáspás Lacival

Éjszaka a Safari Parkban – Bereczki Zoltánnal és Gáspár Lacival

Most pénteken Állatkertek Éjszakája a nagykőrösi Richter Safari Parkban. Egzotikus állatok, cirkuszi műsor, tűzzsonglőrök és motoros bemutató, extra programként pedig – többek között – Bereczky Zoltán és Gáspás Laci.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek