Fotó: BFZ

Még Fischer Iván csokornyakkendője is lerepült – álló ovációval ünnepelték a magyar együttest Európa-szerte

Ötcsillagos kritikák zúdultak Fischer Iván karmesterre és a Budapesti Fesztiválzenekarra (BFZ) májusi európai turnéjuk után. Bécs, London, Brugge és Lipcse közönsége egytől egyig álló ovációval ünnepelte a magyar együttest. Többek között a The Guardian, a The Times, a Die Presse...
 
Úgy kell abbahagyni, hogy az csúcs legyen – tízezer ember előtt búcsúzott el a Ricsárdgír

Úgy kell abbahagyni, hogy az csúcs legyen – tízezer ember előtt búcsúzott el a Ricsárdgír

12 év után a Ricsárdgír trashcirkusz végleg bezárta a kapuit. Az utolsó nagy bulira május 18-án, csütörtökön került sor a Budapest Parkban.
 
 
Rockastély, avagy hogy tetszett volna Sissinek az Edda?

Rockastély, avagy hogy tetszett volna Sissinek az Edda?

Idén nyáron ismét megtelik zenével az ország egyik legnagyobb barokk csodája, a Gödöllői Királyi Kastély. Sissi egyik kedvelt rezidenciájaként is ismert, közel 300 éves palota díszudvara ugyanis több különleges könnyűzenei programnak is otthont ad júliusban, a csillagos ég alatt.
 
Fellebbent a fátyol: megvan a KOALA ALLSTARS ZENEKAR összetétele!

Fellebbent a fátyol: megvan a KOALA ALLSTARS ZENEKAR összetétele!

12 év után – legnagyobb bánatunkra – a Ricsárdgír trashcirkusz végleg bezárja kapuit. Az utolsó nagy Bulikrumpli hámozásra május 18-án, csütörtökön kerül sor a Budapest Parkban. A főszereplő színre lépése előtt a A KOALA ALLSTARS ZENEKAR kizárólag Ricsárdgír-dalokkal...
 
Budapesti Tavaszi Fesztivál: Kiss Tibi régi és új alkotásai a Főfotó Galériában

Budapesti Tavaszi Fesztivál: koncertek mindenhol, tánc az utcán és Kiss Tibi-kiállítás a Főfotó Galériában

Budapest egyesítésének 150. évfordulóját ünnepli április 20. és május 2. között 30 helyszínen, több mint 50, műfajokon átívelő programmal a 43. Budapesti Tavaszi Fesztivál.
 
A DAL-ban debütál az új zenekara Marcellnak, aki nemrég felrobbantotta a TikTokot

A DAL-ban debütál az új zenekara Marcellnak, aki nemrég felrobbantotta a TikTokot

A Marcell zenekar Felhők Közt című dala bekerült A Dal 2023 top40-be, a hozzá készült klip pedig még egészen friss.
 
 
Fotó: BFZ/FB

Az élet 40 után kezdődik

40. születésnapját ünnepli ebben az évadban Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar.
 
Sinatra-swingest a Müpában

Sinatra-swingest a Müpában

Frank Sinatra legismertebb dalai csendülnek fel a szaxofonsorral és beatszekcióval kiegészülő Pannon Filharmonikus Zenekar (PFZ) tolmácsolásában a Müpában április 19-én.
 
Kökény Attila keményen gyúr az arénás nagykoncertjére

Kökény Attila keményen gyúr az arénás koncertfellépésére

Kökény Attila minden nap tesz azért, hogy formába lendüljön áprilisi arénás fellépésére. A koncertre a 100 Tagú Cigányzenekar kérte fel vendégfellépőnek, az énekest régi, baráti és családi kötelék fűzi a muzsikusokhoz.
 
Fotó: Rátonyi Gábor

A GRUND – A Vígszínház fiúzenekara dupla koncertet ad

Igazi örömzenét játszanak majd A Pál utcai fiúk színészeit február 12-én a Vígszínházban, ahol a koncert után dedikálás is várja a közönséget.
 
Könnyűzenét az iskolákba énekórára!

Könnyűzenét az iskolákba énekórára!

A könnyűzene és a pedagógusképzés lehetséges kapcsolódási pontjairól rendez fórumot 2023. február 7-én a Hangőr Egyesület Poptanítás munkacsoportja. Az online is követhető esemény a tavalyi „Könnyű zenét vinni az iskolákba?" című fórum folytatása.
 
Fotó: RODNAE Productions/Pexels

Házhoz megy a szerenád Valentin-napon

A Liszt Ferenc Kamarazenekar tagjai Valentin-napon házhoz viszik a klasszikus zenei élményt egy szerencsés budapesti lakosnak, akinek saját otthonában adnak 15 perces szerenádot.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek