Szeptemberben lesz a független zenei kiadók dezsemborija

Szeptember 10-én lesz a független zenei kiadók dzsemborija

Szeptember 10-én, 6. alkalommal rendezik meg a független kiadók vásárát, azaz az Independent Label Fairt (ILF). A lemez- és kazetta vásár ezúttal az Élesztő Teraszon, a Mammut tetején várja majd a látogatókat, ahol a szakmai beszélgetések és dj szettek is várják az érdeklődőket.
 
Piramis live albuma a Várkert bazárban – sajnos már Gallai Péter nélkül

A Piramis live albuma a Várkert Bazárban – sajnos már Gallai Péter nélkül

Nyár elején adtunk róla hírt, hogy megjelent a Piramis MOM LIVE, arról a 2018-as koncertről, amelyen Gallai Péter utoljára lépett színpadra.
 
 
Sziget 2022: Szeretlek is, meg nem is, tudod, így van ez

Sziget 2022: Szeretlek is, meg nem is, tudod, így van ez

Sokat töprengtem mi szépet és jót írhatnék az idei Sziget Fesztiválról, hogy ne egy szokásos fanyalgó cikk szülessen az ujjaim nyomán, de sajnos a szervezők és a fellépők se könnyítették meg a helyzetem. Így maradjunk annyiban, hogy ez egy igen szubjektív beszámoló lesz.
 
Fotó: Debreceni Virágkarnevál (2021.)

Félmillió szál dália érkezik a debreceni virágkarneválra

A kötöttségek két éve után teljességében, néhány elemében megújulva tér vissza a virágkarnevál, amelyet 56 éven belül 53. alkalommal rendeznek meg. A karneváli menetben félmillió élővirággal feldíszített tizenkét virágkocsit, és ezerhatszáz felvonulót láthat majd a közönség.
 
Zenés Cirkuszi Parádéval indul a Cirkuszok Éjszakája

Zenés Cirkuszi Parádéval indul a Cirkuszok Éjszakája

X. Cirkuszok Éjszakája Magyarország legnagyobb utazócirkuszával a Magyar Nemzeti Cirkusszal Balatonlellén a hétvégén. Az eredetileg egynapos rendezvény a hatalmas érdeklődésre való tekintettel 2021 óta két napon keresztül tart, ahol kibővített műsorral, sztárvendégekkel és színes...
 
Fotó: Balaton Sound

Ha kiszabadul a szellem a palackból – rád vigyáz a Safety First

Két olyan év után dübörög a fesztiválszezon, amikor a legnagyobb hazai fesztiválok, mint a Volt, a Balaton Sound vagy a Sziget a pandémia miatt elmaradtak. Ennyi kihagyás után a régi motorosoknak is vissza kell rázódniuk, a fiatalok közül pedig sokan idén tapasztalhatják meg először,...
 
 
Fotó: Phil Nichols

A The Prodigy visszatér

Június 30-án volt negyedszázada, hogy megjelent a The Prodigy "The Fat of the Land" című korongja. A 25. évforduló ünneplésének folytatásaként a The Prodigy visszatér a színpadra, és Angliában 10 koncertet is adnak – már mindegyik telt házas.
 
Kakukktojás a Fatal Error dalai között

Kakukktojás a Fatal Error dalai között

A Fatal Error 2021-ben nagy fába vágta a fejszéjét, és megjelentette 21 dalos dupla lemezét, ami a Művirágok karneválja címet kapta. A zenekarnak tegnap jelent meg az új klipje, amelyet az első korongon szereplő egyik dalhoz forgattak.
 
A Fiumei úti sírkertben ad koncertet a Csík Zenekar

A Fiumei úti sírkertben ad koncertet a Csík Zenekar

A Nemzeti Örökség Intézete (NÖRI) idén is csatlakozik a Múzeumok éjszakája országos programsorozatához, amelynek részeként szombaton a Csík Zenekar ad koncertet a Fiumei úti sírkertben, a Kossuth-mauzóleum előtti füves területen.
 
 Balaton Sound – Safety First

Előre nem látható szituációk, fesztiválokon felmerülő problémás esetek – Safety First

Az előre nem látható szituációk, a szórakozóhelyeken és a fesztiválokon felmerülő problémás esetek elkerülésére és a biztonság növelésére hozták létre a fesztivál szervezői a Safety First kezdeményezést, amelyet idén, két kimaradt fesztiválszezon után a magyarok mellett...
 
Fotó: Rolling Stones/Madrid (FB)

Megakadt a Rolling Stones európai turnéja: Mick Jagger koronavírusos

Pár órával a kezdés előtt fújták le a Rolling Stones esti amszterdami koncertjét Mick Jagger koronavírus-fertőzése miatt – olvastuk reggel a 444.hu-n.
 
Ötödik alkalommal rendezik meg a Magyar Hegedű Ünnepét a Pesti Vigadóban

Ötödik alkalommal rendezik meg a Magyar Hegedű Ünnepét a Pesti Vigadóban

Június 11-12-én egésznapos koncertekkel, hangszerkiállítással és hangszerbemutatókkal várják az érdeklődőket a Pesti Vigadó Északi termében.
 
HangFeszt Fóton a Szent Efrém zenekarral (is)

HangFeszt Fóton a Szent Efrém zenekarral (is)

Azért a férfikart emeltük ki, mert éppen hétfőn hallottuk őket az Artisjus-díjátadón – életünkben először. Ez a rövidke fellépés annyira...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Szerdán nyílik Tarján Zsófi kiállítása a Dantéban

Az esemény szerint a témák: popszakma, megáll az idő, repülés. A képeket meg lehet vásárolni és egy hónapig meg tudjátok nézni a helyszínen (1023 Török utca 1.).

Charlie, Margaret Island, Magna Cum Laude, Kiscsillag, Honeybeast: 20 helyszínen több mint 50 program a Gizella Napokon

Május 6. és 12. között 20 helyszínen több mint 50 ingyenes zenei, családi és gasztronómiai program várja az érdeklődőket a veszprémi Gizella Napokon.
Új koncertek