Aki a virágot szereti: nárcisz és napraforgó Csepregi Éva programjában

Nemrég szóltunk, hogy a nem rég életmű-koncertet adó énekesnő április 27-én Babócsán fog dalolni a nárciszok kacspán egybegyűlteknek (link a cikk végén), akkor – anélkül, hogy bármiről is tudtunk volna – úgy kommentáltuk az infót, hogy majd nyáron fog a napraforgóról énekelni. De nem kellett nyárig várni.

Fotó: Csepregi Éva/FB
 Gitár Ünnep a Barba Negrában

Gitár Ünnep a Barba Negrában

Nagyszabású koncertet ad a Tornóczky All Access április 13-án a Barba Negrában, ahol a zenekar tagjai mellett további kiváló muzsikusok is színpadra lépnek.
 
Fotó: Babócsáért Egyesület

Csepregi Éva a nárciszoknak (is) fog énekelni

Nárcisznapot tartanak Európa legnagyobb összefüggő nárciszmezejének virágzása alkalmából április 27-én Babócsán.
 
 
Nagybetűs ünnepet tart a kisbetűs ünnepnapok a Turbinában

Nagybetűs ünnepet tart a kisbetűs ünnepnapok a Turbinában

A 'kisbetűs ünnepnapok' most szombaton (10.07.) tartja ötödik szülinapját a Turbinában. A fiúk debütáló dala, a Visszafojtott ásítást 2020-ban jelent meg, amit később két single követett, míg 2022 februárjában tömegvonzás címmel hozták ki első komolyabb projektjüket, egy 5...
 
Van egy sztorid a Fishingről?

Van egy sztorid a Fishingről?

Biztosan van, több is, de ha kíváncsi vagy Beck Zoltán, Egyedi Péter, Fekete Giorgio, Leskovics Gábor „Lecsó” és Péterfy Bori történeteire, a Liszt Ünnepen/Margó Fesztiválon a helyed.
 
Fotó:  Romantika Ünnep Gyömrő

Ingyenes Caramel-koncert és úszó lámpások a Romantika Fővárosában

Három napon át a romantikáé lesz a főszerep Gyömrőn, ahol esténként több ezer színes lámpást úsztatnak a tó vizén.
 
Újabb utcabálról jött a hír

Újabb utcabálról jött a hír

Utcabállal ünnepli július 15-én a francia nemzeti ünnepet a Francia Intézet a Duna-parti épülete előtti téren, ahol ingyenes koncertek várják az érdeklődőket.
 
 
Hogy kerül Radics Gigi a Liszt Ünnepre?

Hogy kerül Radics Gigi a Liszt Ünnepre?

Ínyenc operaritkaságok, tánc, könnyű- és világzene – idén október 11. és 22. között rendezik meg a Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivált. (Az általunk kiemelt koncertekre a linkre kattintva jegyek is elérhetők már.)
 
 Gitár Ünnep hétvégén a Barba negrában

Gitár Ünnep hétvégén a Barba Negrában

A Tornóczky All Access tavaszi turnéja már hetek óta tart: a koncertsorozatra a koronát szombaton, a Barba Negra Blue színpadán teszik fel. A Gitár Ünnep eseményen olyan kiválóságok emelik még majd az est fényét, mint Dandó Zoli, Lukács Peta vagy éppen Maróthy Zoli. Vendégként a...
 
Fotó: vendeg.kaposvar.hu/ Pintér Rómeó

Nárciszok virulnak – fesztivál Kaposváron

Színes, érdekes programokkal várják az érdeklődőket a kaposvári Nárciszünnepen, a somogyi megyeszékhely turisztikai szezonnyitóján, amelyet április 1-jén tartanak a Rippl-Rónai Emlékházban és Látogatóközpontban, valamint annak parkjában.
 
Fotó: Skitterphoto/pexels.com/hu-hu/foto/multidezo-zene-antik-retro-9295/

Februárban ismét Rákóczi Ferivel, Boros Lajossal, Jáksó Lászlóval szól a rádió

A rádiózás világnapja alkalmából egész napos rendhagyó adást szervez Lantai Tamás, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Mex. Február 13-án először jelentkeznek egy csatornán az ismert műsorvezetők: Vágó Piros, Garami Gábor, Rákóczi Feri, Boros Lajos és Jáksó László.
 
1998/2022. (C.A.F.B./FB)

C.A.F.B.: Ugyanazt csináljuk mint régen, csak pár évvel idősebben – közeleg a nagy punkünnep

Közeleg a punkzenéért rajongók kedvenc év végi minifesztiválja, olyan visszatérő legendákkal, mint a Hétköznapi Csalódások, a Hatóságilag Tilos, vagy éppen a ’90-es évek szintén mai napig meghatározó idolja, a C.A.F.B.. A December 17-i buli kapcsán az USA-ból érkező Szakácsi...
 
Fotó: MAO/Virág Stépán/FB

Liszt Ferenc és a jazz: a Bazilikában lesz a Liszt Ünnep nyitókoncertje

A nyitókoncert a különböző műfajok közötti átjárással hallatlanul izgalmas utazásra hív október 7-én 20.30-kor.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek