Borfesztivál 2021. Fotó: Szigetváry Zsolt

Két színpadon szól majd a zene a 31. Budapest Borfesztiválon

A Budavári Palota udvarainak rekonstrukciója újabb szakaszhoz érkezett, így a vendégek ismét birtokba vehetik a Borfesztivál eredeti területét a megújult Halászó gyerekek teraszával, a Savoyai terasszal és a Csikós udvarra vezető, újraépített rámpával együtt. A 2022. szeptember...
 
Fotó: Tilos Rádió

Éjfélkor közös visszaszámolás: szeptember 3-án elhallgat a Tilos Rádió a 90,3-on

Szeptember 3-án, éjfélkor a Tilos Rádiónak le kell kapcsolnia az adóberendezését, ekkor jár le a jelenlegi műsorszolgáltatási szerződésük.
 
 
Mi is volt ez a Rammstein-kavarás?

Mi is volt ez a Rammstein-kavarás?

Most, hogy tuti jönnek, visszalapoztunk az archívumunkban, mert már nem emlékeztünk, hogyan sikerült valakiknek lóvá tenniük az egész magyar sajtót (is).
 
Darvas Ferenccel és fiai az Urániában

Darvas Ferenc és fiai az Urániában

A Darvas fiúkkal itt-ott már találkozhattál, Benedekkel anno a Cabaret Medrano és a Vasárnapi gyerekek, Kristóffal például a Specko Jedno koncertjein, de kísért ő már némafilmeket és számos zenészt is. Az Uránia-béli est azonban az édesapjukról, Darvas Ferenc zongoristáról, számos...
 
Költözik a Bondorodó Fesztivál

Költözik a Bondorodó Fesztivál

A Főnix jövőre a Balaton partjára repíti a fesztivált: 2023. június 30-án új helyen kezdődik a Bondoró Fesztivál, Balatonalmádi Öregparkjában.
 
Rúzsa Magdi, Follow The Flow, Valmar – ingyenes szuperkoncert a Szoborparkban

Rúzsa Magdi, Follow The Flow, Valmar – ingyenes szuperkoncert a Szoborparkban

A 65 éves Ötöslottót ünneplő ingyenes koncertet a Puskás Aréna Szoborparkjában tartják október 1-jén.
 
 
Fotó: Kevin Baldes

Chapter 3, itt jövünk! A Zebrahead új taggal és új dalokkal tér vissza Budapestre

A kaliforniai punk csapat új énekes-gitárossal szabadul rá a világra: az új felállással és az új dalokkal friss fejezetet nyitnak a zenekar karrierjében. Három év után térnek vissza Budapestre, hogy ezúttal az A38 Hajót rengessék meg dalaikkal február 19-én.
 
Hat év kihagyás után a Dürerben ad koncertet a Project for a Better Dream

Hat év kihagyás után a Dürerben ad koncertet a Project for a Better Dream

Bő egy hét múlva, szeptember 8-án felcsendülnek a PfaBD legújabb dalai a Dürer Kertben – a zenekar majdnem hat év kihagyás után visszatérő koncertet ad a régi és az új rajongók számára.
 
 Az Arénába készül a 100 Tagú Cigányzenekar

Az Arénába készül a 100 Tagú Cigányzenekar

2023. január 15-én a Papp László Budapest Sportarénában ad ünnepi koncertet a 100 Tagú Cigányzenekar. A nagykoncert vendége Kökény Attila és zenekara lesz.
 
Fotó: SZIN Facebook

A SZIN az egyik legszerethetőbb fesztivállá érett az évek során

Ez volt az 54. alkalom, hogy a Szegedi Ifjúsági Napok keretében fesztivált rendeztek a városban, és mint ahogy azt az előzetes érdeklődési hullám is előre jelezte, az idei rendezvény a végeredményt tekintve igencsak sikeresnek bizonyult. Mi pedig egyre inkább rajongóivá válunk!
 
Illusztráció: 99images.com

Nem filléreskedik a Live Nation: elhozza 50 Centet Budapestre

2022. október 25-én Budapesten ad koncertet a világ egyik legsikeresebb rappere. 50 Cent eddig egyszer, tizenhat évvel ezelőtt, 2006-ban koncertezett a magyar fővárosban, akkor is a Budapest Sportarénában.
 
Fotó: Bonobo

A Bonobo nem egy zenekar – koncert az Arénában!

Az elektronikus zene egyik legnagyobb alakja világkörüli turnéja keretében érkezik Budapestre, hogy november 29-én a Papp László Budapest Sportarénában mutassa be érzelmileg eddigi legintenzívebb lemezét.
 
Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams – immár szélesebb körben megünnepelve 25 éves szólókarrierjét – bejelentette XXV elnevezésű európai turnéja állomásait. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Szabad a Színpad! 2022 - Zenei tehetségkutatót indít az ERöMŰVHÁZ és a K11

Az ERöMŰVHÁZ Nonprofit Kft. a VII. kerületi K11 Művészeti és Kulturális Központ szervezésében pályázatot ír ki Budapesten működő, feltörekvő, fiatal zenekarok és egyéni előadók részére. Jelentkezési határidő: 2022. október 30. (vasárnap).

Hit és rajongás – megjelent a nagy Depeche Mode-könyv

A Helikon Kiadó zenei sorozata, a Trubadúr Könyvek gondozásában került a könyvesboltokba a Depeche Mode sztorija Hit és rajongás címmel, amely a legkorábbi, essexi fellépésétől a negyvenedik évforduló előestéjéig kíséri el a zenekart.
Új koncertek