Műbalhé, vagy tényleg egymásnak estek az Omega-tagok?

2017/10/10  ·     ·  koncert.hu, Facebook,HVG, Blikk

Mi a Magyar Narancsban olvastuk, ők a HVG-ben, azok meg a Facebookon... Arról mi is beszámoltunk, hogy a bazinagy Omega-koncertet beharangozó sajtóeseményen nem volt ott Mihály Tamás. De mi történt már megint?

Műbalhé, vagy tényleg egymásnak estek az Omega-tagok?

Ez a mostani etap úgy kezdődött, hogy a Blikkben megjelent egy cikk, Elássák a csatabárdot? Két év után békülne omegás társával Kóbor János címmel.

Dióhéjban arról van szó, legalábbis eme cikk szerint, hogy 2 banánhéj volt, amin elcsúszott Mihály Tamás és imádott zenekara kapcsolata: a felcsúti Omega-buli mint olyan és egy mondat egy Kóbor-interjúban, ez utóbbi kétségbe vonta Mihály (plusz Molnár György és Benkő László) érdemeit az Omega életében. Mihály Tamás akkor hazugsággal vádolta zenésztársát, és pert is kilátásba helyezett.

Azóta a két zenész gyakorlatilag nem beszél egymással – és ahogy nézzük, a zenekar sem Mihállyal. Kóbor most a Blikken keresztül üzent: kész ezen a helyzeten változtatni.

Hát, nem túl elegáns megoldás, mert egyszerűen nem tud erre a másik jót lépni: ha nem hívja föl, akkor az a baj, ha meg de, akkor gyakorlatilag lenulláza magát ebben az egész sztoriban.

Valahogy így érezhette Mihály Tamás is, mert a Facebook oldalán az alábbi posztot jelentette meg:

"Hát...Mit is mondjak....
Nem igazán elegáns egy bulvárlapon keresztül üzenni, hisz a telefonszámom vagy 20 éve nem változott. Nem bírunk négyszemközt, na jó még a Trunkos, leülni beszélni?És miért nekem kell telefonálnom? Hiszen ő utált ki a zenekarból, a többiek asszisztálása mellett. Miért pont most üzen?
Miért nem hivott, amikor előkészitették az "ÚJ"lemezt, amire küldtem 2 nótát. Nem kellett, úgy tűnik. Pedig ezen a lemezen elfért volna.
Miért nem akkor hivott, amikor az 55 éves turné és a Papp László előkészitése zajlott. Most a lemez a boltokban, a koncert plakátja kinn a városban(a közreműködők felsorolásával), most odanyilatkozik egyet a sajtónak, hogy jöhetek, ha akarok,de ne legyenek feltételeim. Ez a cikk azoknak az Omega-rajongóknak szól,akik változatlanul hiányolnak, és meg kell mutassa, hogy én vagyok a rossz, aki nem fogadja el a felé nyújtott kezet. Elfogadtam volna egy fél évvel ezelőtt, de most már azt hiszem, késő. Ez igy megalázó és elfogadhatatlan.Vendégművésznek elég ciki lenne odamenni.

Az OMEGA iránt érzett változatlan szeretetemmel,és picit fájó szivvel sok sikert kívánok"

Hát, erre nagyon nincs mit mondani, még úgy sem, hogy fogalmunk sincs – dió- és banánhéj ide vagy oda–, min csúsztak el a dolgok, de mivel Magyarországon élünk, vannak elképzeléseink.

Viszont nagyon tanulságos az, amit az egyik kommentelő megfogalmazott, részünkről ezzel zárjuk a mai bulvárturkálót:

"Baromira nem értem azon " rajongói" bölcseskedèseket, miszerint Misi maradjon tàvol az Arèna koncerttől, hadd bukjon meg az egész sz@r, ugy ahogyan van! A szentsègit màr....Már lassan eljutunk az Üvegtigris szintjère, hogy itt mindenki hülye? Zenèsz, rajongó, az egész (egykori ) Omega tàbor önmagát falja fel, teszi tönkre a legvègère a kurva nehezen kivìvott tekintèlyèt, jó hìrèt, presztízsèt?
Az kinek lenne jó szerintetek, ha az Aréna fèlhàzzal (sem) menne? Hogy direkt maradjunk otthon? Jót röhögne rajtunk a szakma, a sajtó, mindenki! Nèzzètek a vèn bolond Omegàt, egy kurva sportcsarnokot sem tud màr megtölteni az 55.születèsnapjàn! Ezt akarjuk elèrni? Mert ebből mèg ez is lehet akàr, ha csak acsarkodunk egymàssal a rohadt èletbe!
Ha egy gyereknek születèsnapja van, ès a szűlők a haragszom ràd fàzisban vannak ( vagy el is vâltak) , attól mèg illik ott lennie , muszàj ott lennie az összes szűlőnek azon a babazsúron!
Nonszensz, ha Misi nem lenne ott az Arènàban, ott van a helye!
Akik azt mondjàtok, h ne menjen el, belegondoltok abba, h dec.28.àn mit èrezne vhol sielve az Alpokban vagy mit tudom, hogy hol és mit tève, hogy nélkülem vannak ott , nèlkülem ünnepelnek ?
Szeretem, tisztelem mind az 5 standard tagot az Omegàból, valaki èppen az èletèèrt kűzd egy ronda betegsèggel harcolva! Ki tudja, hogy mennyi adatik mèg meg nekünk, Nektek?
Az Isten szerelmère ....vegyètek màr fel lègy szíves kölcsönösen azt a rohadt telefont , üljetek le , beszèljètek ki magatokat! Ne ez a rohadt pénz , emberi butasàg akadàlyozza meg azon dicsősèges pálya vègèt , amit ezidàig közösen megtettetek!
Szerintem józanul mindenki ezt vàrja Tőletek!"

Ámen.

 

Omega 55 az Arénában

 

Omega, koncert, Papp László Budapest Sportaréna, botrány, Kóbor János, Mihály Tamás, Volt egyszer egy vadkelet

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek